Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На що звернути увагу при бронюванні готеля

Коли ви бронюєте готель, то важливо перевіряти всі потрібні вам нюанси, так як правила у готелів відрізняються. Коли бронюєте в перший раз, то може здатися складно, але потім звикнете і буде вже на автоматі.

Уточнюйте час заїзду check in (зазвичай близько 14 годин дня) і виїзду check out (близько 12 дня). У деяких готелях з цим дуже суворо і можуть взяти оплату за ще одну добу, якщо ви затримаєтеся. Також потрібно розуміти, що якщо ви прийдете раніше, то готель зможе вас розмістити тільки якщо у нього буде така можливість, в іншому випадку ви будете чекати.

Уточнюйте час роботи реєстратури (Reception), інакше, якщо ви прилітаєте пізно ввечері або вночі, то можете прийти до закритих дверей. Можливість бронювання номера без оплати (з оплатою під час заїзду) залежить суто від політики конкретного готелю.

Шукайте рядок «ПЕРЕДОПЛАТИ НЕ ПОТРІБНО - платите на місці». Все це зазначено на сторінці конкретного готелю близько типу броньованого вами номера. Якщо є ймовірність, що потрібно буде скасувати бронь, шукайте рядок «БЕЗКОШТОВНА скасування бронювання до XXXX».

Часто бронь без будь-яких штрафів можна скасувати за 5-10 днів до заїзду. Якщо ж буде написано «Оплата; не повертається», то такий варіант не підходить для наступного скасування.

Буває, що є можливість забронювати висококласний готель, наприклад Ganz & Spa, не тільки без передоплати, але навіть і без вказівки даних банківської карти. Шукайте рядок «Кредитна карта не потрібна».

І якщо банківська карта коли-небудь до цього вже була вказана для цього облікового запису, то можуть таки списати. Якщо дуже важливий тип ліжка (велике двомісне або два одномісних) має сенс зв'язатися з готелем або, як мінімум, відгуки почитати, так як не завжди зрозуміло, що мається на увазі в описі номера.

Найкраще завжди мати з собою роздруківку про бронювання готелю (ваучер) або файл на телефоні, щоб показати на екрані. Але зазвичай досить просто назвати прізвище або номер бронювання.

Бронювати готель заздалегідь або шукати на місці?

Існує міф, що є дрібні готелі, яких немає в системах бронювання, і в яких нібито ціни нижче ... Такі готелі є,

АЛЕ! По-перше, це найнижчий ціновий сегмент, і таке житло підійде далеко не кожному. По-друге, різниця в ціні буде не актуальна більшості мандрівників і відпочиваючих.

І нарешті, все більше і більше людей користуються системами бронювання, тому що це зручно і дозволяє спланувати всю поїздку заздалегідь. Тому готелів, які не представлені в них, стає все менше і менше. Це просто невигідно власникам готелів. До речі, часто ціни при бронюванні через Інтернет менше, ніж безпосередньо на місці.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь