Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Безвідсотковий кредит: міф чи реальність?

Часто ми чуємо поняття "нульовий кредит". Однак чи існує він насправді? А якщо так, то де і кому його можна отримати? Давайте розберемося.

Після криз в 2008 році, а потім і в 2014 році питання кредитування в Україні стало особливо актуальним. Банківські продукти перестали бути доступними для всіх, тому що багато банків посилили умови отримання позик. На цьому тлі в країні почали з'являтися різні мікрофінансові установи, як альтернатива банкам. Багато з них пропонують оформити безвідсотковий кредит.

Чи можливо оформити кредит під 0%?

У банках вам точно не видадуть позику під 0%. Позику під нуль можна отримати в торгових магазинах, які пропонують оформити розстрочку. Але скоріше це буде завуальована під нуль послуга. Наприклад, кредит складе 0%, а страховка - 5%. Так, якщо в акції на пилосос вказано 0% на розстрочку за 6 місяців, значить на етапі оформлення покупки клієнт побачить, що розбита на 6 платежів сума в результаті явно більша. На питання в чому справа, менеджер зазвичай відповідає, що в суму включені страхові платежі і податкові збори. Але шанс отримати кредит под 0 процентов дійсно є! Така пропозиція актуальна в МФО.

Так, першу позику можна взяти на суму до 10 000 грн на 30 днів, а по закінченню терміну повернути компанії близько 10 010 грн (комісія складе менше 10 грн). Це вигідно і самому клієнту, і МФО. Перший нічого не втрачає, а мікрофінансова організація видає кредити під 0%, щоб:

  1. Підвищити рівень довіри серед споживачів.
  2. Розширити аудиторію своїх клієнтів.
  3. Пропонувати кращий сервіс на тлі великої конкуренції.
  4. Будь-який грамотний клієнт, який візьме позику під 0,01% в МФО, захоче звернутися в компанію ще раз
  5. при необхідності вирішити фінансову проблему.

Як оформити кредит під 0%?

Щоб отримати кредит онлайн на карту в МФО, потрібно виконати кілька кроків:

  1. Знайти сайт компанії, де пропонуються акційні умови - 1-й кредит під 0,01%.
  2. Пройти реєстрацію на сервісі і подати заявку на обрану суму.
  3. Верифікувати особисту банківську карту.
  4. Дочекатися рішення по заявці.

При хорошій кредитній історії відмовити в мікропозиці не повинні. Однак є МФО, які дуже вимогливі до нових клієнтів. У цих компаніях просять контакти поручителів, дані по роботодавцю та інше. Скорингова система МФО обробляє заявки в автоматичному режимі. Тому перевірка даних проходить дуже швидко.

Кредит онлайн під 0%: переваги

У разі, коли терміново потрібні гроші і ні в кого позичити, людині доводиться брати кредити. Але якщо фінансова організація пропонує оформити кредит під нуль, то це дуже вигідна послуга. Ви не ризикуєте нічим, а берете потрібну суму на місяць. Це вигідно, тому що:

  1. не потрібно виходити з дому - оформити перший кредит під 0,01% в МФО можна в будь-якому місці, де є інтернет і будь-який гаджет;
  2. рішення приймається швидко. Не потрібно витрачати час не тільки на дорогу, а й на очікування в черзі - сама заявка в сервісі розглядається протягом 5 хвилин;
  3. ви економите свої гроші, оплачуючи лише 0,01% в день;
  4. швидко вирішуєте виниклу фінансову проблему;
  5. ви не звертаєтеся за допомогою до друзів, родичів, колег по роботі;
  6. якщо до заявки на безвідсотковий кредит у вас була погана кредитна історія, то є шанс її покращити. Але тільки в тому випадку, якщо ви закриєте нульовий кредит вчасно!

Отримати кредит без відсотків в Україні можливо. Але тільки в мікрофінансових організаціях, які працюють в онлайн-режимі. Радимо вибрати МФО, яке "на слуху" у користувачів. Так як завжди є шанс потрапити на сайт малознайомої організації, яка вказує неправдиву інформацію в рекламі. У підсумку, якщо ви неуважно прочитаєте договір перед підписанням, то ризикуєте сплатити зовсім не нульову комісію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь