Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ЯК ЗНАЙТИ ГАРНОГО ЕЛЕКТРИКА ДЛЯ КВАРТИРИ

Від якісного проведення електромонтажних робіт, у квартирі або приватному будинку залежить дуже багато чого.

Коротке замикання в результаті неякісно встановленої електропроводки може привести до величезного матеріального збитку, а іноді може стати трагедією, внаслідок якої можуть постраждати, а то і зовсім загинути невинні люди.

Тому так важливо для первинної установки електропроводки або для її ремонту запрошувати досвідченого фахівця, що володіє достатньою кваліфікацією і має необхідний допуск до такого роду робіт. Відмінні майстри електрики працюють в компанії https://elektrik.zp.ua/, з відгуками на роботу якої можна ознайомитися на сайті.

КОГО ЗАПРОШУВАТИ НЕ СЛІД

Що б уникнути серйозних проблем, які можуть мати непередбачувані наслідки, не слід запрошувати такі категорії «електриків»:

  1. шабашників і знайомих не мають досвіду. Деякі власники, намагаючись знайти електрика, який за меншу оплату погодиться усунути проблеми в функціонуванні електропроводки, розеток і вимикачів або зробити установку первинну електропроводки, запрошують шабашників. Звичайно, можливо, що серед них виявиться досвідчений електрик, але ризик надто великий і робити це ні в якому разі не рекомендується. Тим більше, що встановивши електропроводку, ця особа все одно не зможе підключити її до лічильника, так як не має на це права. Здійснювати підключення до електромережі мають право тільки співробітники жес або особи на це уповноважені. Так що майстри все одно доведеться викликати плюс заплатити солідний штраф за самовільне встановлення електропроводки;
  2. майстрів на всі руки або співробітників фірм «Чоловік на годину.» Такі майстри не володіють достатнім рівнем знань, не знають правил ПУЕ, а встановлена не за правилами електропроводка, швидше за все не буде прийнята особою уповноваженою на підключення квартири до лічильника що, як і попередньому випадку призведе до додаткових фінансових витрат.

КОГО СЛІД ЗАПРОШУВАТИ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ЕЛЕКТРОМОНТАЖНИХ І РЕМОНТНИХ РОБІТ

Найоптимальнішим варіантом є запрошення співробітника фірми elektrik.zp.ua, яка займається здійсненням електромонтажних робіт.

Володіє необхідними для цього дозволами, має в своєму штаті висококласних фахівців володіють допусками не нижче третьої групи і можуть довести свою кваліфікацію.

Єдиним недоліком цих фірм є висока вартість їх послуг. Але зате ви можете бути спокійні за якість виконаних робіт. І нікого більше кликати не доведеться, співробітники таких фірм володіють усіма необхідними повноваженнями для підключення квартири до електромережі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь