Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як знайти "свого" дизайнера

Безліч талановитих дизайнерів готове прийти на допомогу в оформленні інтер'єру. Оскільки ви чітко розумієте, що вибір виконавця вплине на ваш майбутній образ життя, зробити його особливо важко. Проте, знайти приватного дизайнера інтер'єру і отримати ідеальний результат в термін і без проблем - завдання хоч і складна, але цілком вирішувана.

Коли починати шукати дизайнера

В ідеалі до дизайнера потрібно звертатися на етапі планування ремонту або покупки житла. У цей момент (за пару-трійку місяців до початку будівельних робіт) говорити про складанні дизайн-проекту рано; фахівець оцінить планування, вислухає ваші побажання і дасть загальні рекомендації.

Ці ж 2-3 місяці підуть на розробку дизайн-проекту, а без нього не почнуть працювати будівельники. Справа в тому, що для різних видів обробки проводитися різна чорнова підготовка, значить, і вартість робіт буде відрізнятися. Не знаючи, які оздоблювальні матеріали будуть використані, вони не зможуть однозначно розрахувати кошторис. Обрати та заказать дизайн интерьера можна за посиланням.

Дизайнера кликати пізно, якщо ремонт в розпалі, чорнова обробка зроблена, а ви прикупили з нагоди диван, ліжко і симпатичний комод. Тобто знайти фахівця на цьому етапі можна, але роботи однозначно затягнуться (будівельники чекатимуть креслення), а забезпечити бездоганний результат здатний не кожен дизайнер. Найчастіше в такій ситуації доводиться займатися переробкою, тобто додатково витрачати не тільки час, а й кошти.

 заказать дизайн интерьера

Де шукати дизайнера

Житла дизайнерів різноманітні, а у кожного власника житла є власні критерії пошуку і вибору. До питання про те, де знайти дизайнера інтер'єру. До пошуку можна підійти творчо і скористатися одним (або декількома) можливостями з наступного списку:

  1. Рекомендації. Розпитування друзів, сусідів і колег по роботі - найочевидніший спосіб, якщо хтось із вашого оточення недавно наймав дизайнера; до того ж можна заглянути в гості і оцінити результати на власні очі. Використання сарафанного радіо має підводні камені, оскільки смаки у всіх різні, і не факт, що стиль інтер'єру вам сподобається. В даному випадку корисніше звернути увагу на те, чи задоволені результатом господарі, тобто чи зміг дизайнер виконати поставлене завдання.
  2. Пошукові системи. Простий спосіб отримати величезну кількість посилань на персональні сайти професійних дизайнерів. Пошук має право на існування, якщо не забувати, що перші сторінки пошукача - це в більшості випадків реклама і грамотне SEO-просування.
  3. Друковані видання. Для деяких людей важливий факт наявності у дизайнера публікацій в глянцевих журналах. Хороший глянець - хороша реклама, але і задоволення не з дешевих. Як правило, в журналах друкуються роботи фахівців з ім'ям; всі разом позначається на вартості їх послуг.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь