Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

10 порад щодо вибору домашнього відеонагляду

Для запобігання проникнення зловмисників на територію будинку або в квартиру, відмінним рішенням виступають сучасні системи відеоспостереження. Складаються вони з певної кількості конструктивних елементів. Всі системи відрізняються функціоналом. Для домашнього відеоспостереження найбільш ефективним варіантом внутрішні відеокамери.

Що необхідно знати при виборі охоронної системи

При виборі домашнього відеоспостереження від https://tor-safety.com/ohrannye-sistemy/videonablyudenie/, слід враховувати кілька факторів.

  1. Ціновий аспект. Вибираючи систему відеоспостереження для будинку або квартири, не потрібно витрачати гроші на дороге, досконале обладнання, але і не слід купувати дешеве обладнання. З поставленими завданнями впораються камери середнього цінового діапазону.
  2. Кут огляду. Від цього показника залежить ефективність спостереження. Найбільш оптимальним варіантом для домашнього використання вважаються камери з кутом огляду від 85 до 110 градусів, що охоплюють найбільшу територію.
  3. Фокусна відстань. Для отримання якісної картинки воно повинно бути від 2.8 до 3.6 міліметрів. Камери з великою фокусною відстанню застосовуються для спостереження видали за одиничними об'єктами, з малим фокусною відстанню (панорамні) використовуються для відеоспостереження за великими приміщеннями.
  4. Дозвіл. Чим вище цей параметр, тим більшого якості буде зображення, що дозволить ідентифікувати особи, або дрібні елементи зображення.
  5. Зображення. Багато хто думає, що якість відео не грає великої ролі, але при необхідності отримати додаткову інформацію (наприклад, опис людей і їх особливих прикмет, проникли в дім), це є важливим фактором.
  6. Детектори руху. Являють собою спеціальні датчики, які реагують на рух, що потрапили в поле зору, об'єктів. Це одне з ефективних доповнень систем відеоспостереження. Запис може включатися в момент появи сторонніх об'єктів в поле огляду, що сприяє економному використанню архівної пам'яті.
  7. Інфрачервоне підсвічування. Наявність даної функції дозволяє камері ефективно функціонувати навіть в нічний час, коли недостатньо природного освітлення.
  8. Відеореєстратор. На нього передається сигнал від камери, також з його допомогою відбувається обробка, зберігання даних на жорсткому диску (обсяг жорсткого диска залежить від поставлених завдань, виходячи з потреб клієнтів). Вони можуть бути чотири-, восьми-, Шестнадцатіканальний, або більше. Кількість каналів свідчить про те, скільки камер можна підключити до відеореєстратора.
  9. Кабель. Необхідний для зв'язку воєдино всієї системи. Це може бути «кручена пара» (підходить до систем цифрового, аналогового типу), або коаксіальний (може мати один провідник на сигнал, або два - на сигнал і харчування).
  10. Блок живлення. Підрозділяється на звичайного типу, 12 вольта, акумуляторний (забезпечує безперебійну роботу камер).

Також варто звертати увагу на стандарт систем відеоспостереження - він може бути цифрово - аналоговий, або айпі (цифровий), що відрізняється високим функціоналом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь