Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому туристи так люблять тури в Єгипет?

Перлина Близького Сходу, країна вічного літа і багатих культурних традицій, таємниче держава, яке притягує погляд уже кілька століть поспіль. Чому серед безлічі напрямків саме Єгипет путівки буквально виривають з рук, і туристи злітаються сюди, ніби бджоли на мед? На те є кілька причин:

  1. Близьке розташування. А значить, тривалість перельоту займає 4 - 4,5 години. Чи не 12-14, а всього 4. Вилетівши в 5-6 ранку, ви вже будете снідати в Єгипті.
  2. Віза не потрібна. При відвідуванні Синайського півострова (знаменитий SINAI ONLY) не потрібно оформляти візу. Якщо ж плануєте відвідування Каїра або відпочинок в Хургаді 2020 року, віза оформляється в аеропорту. Це дуже зручно - маючи на руках лише закордонний паспорт, ви зможете оформити тур буквально за день до вильоту.
  3. Відпочинок в будь-який час року. Море залишається теплим і ласкавим і в серпні, і в січні.
    Чарівне Червоне море. Складно описати всі ті краси і унікальні картинки, які відкриваються перед відпочиваючими на узбережжі Червоного моря, краще побачити Египет в марте. Барвистий підводний світ настільки багатий і різноманітний, що навіть сам Жак Ів Кусто назвав його «найкращим, що доводилося бачити за все життя». Вода чиста і прозора, влітку прогрівається до +30 і вище градусів.
  4. Все включено. Найшикарніші в світі готелі 5 зірок, найвідоміші мережі готелів знаходяться на курортах Єгипту. Разом з харчуванням «шведський стіл» вони дозволяють провести чудовий відпустку з максимальним комфортом, насичено і різноманітно.

Щорічно Єгипет відвідує понад 5 мільйонів туристів. Полюбилася нашим співвітчизникам система All Inclusive і багато інших принад східної країни приваблюють сюди гостей для проведення повноцінного, яскравого відпустки!

Єгипет - країна, яка б'є всі рекорди за кількістю відпочиваючих. Заради горезвісного «все включено» сюди летять сотні тисяч туристів. Більшість з них є жителями СНД. Крім їжі, напоїв і прекрасного Червоного моря, всіх гостей чекають дивовижні таємниці і звичаї, багато століть збуджували розуми вчених. Навіть географічне розташування держави можна вважати унікальним, адже воно знаходиться відразу на двох континентах - Африці і Азії.

Тури до Єгипту 2020 дозволять кожному жителю Білорусі доторкнутися до однієї з найдавніших у світі цивілізацій і насолодитися екзотикою. Що стосується сервісу популярних єгипетських курортів, він може бути хорошим прикладом для інших країн.

Що можна побачити в Єгипті?

Історія держави налічує більше 6000 років. Тож не дивно, чому кожна історична пам'ятка в Єгипті представляє таку цінність. Мільйони туристів щороку стікаються до пірамід, від одного вигляду яких вже захоплює дух.

Тури до Єгипту були б нецікаві без відвідування таких міст, як Луксор, Каїр і Мемфіс. Левова частка храмів і музеїв знаходиться саме тут. Загальна кількість експонатів Єгипетського музею перевищує 120 тисяч.

Клімат і природа Єгипту

Значна частина країни - це спекотна пустеля Сахара, тому клімат тропічний пустельний. Літо характеризується найсильнішої спекою - навіть в тіні стовпчик термометра сягає позначки +50 градусів. Вночі температура знижується, перепади можуть бути досить сильними.

Взимку денна температура повітря становить + 20-23 градуси. Вночі вона може впасти до +10, у Сахарі - до 5 зі знаком мінус. Однак в більшості своїй тури в Єгипет 2020 можна вважати цілорічними. Навіть дощі, які випадають тут вкрай рідко, не здатні зіпсувати відпочинок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь