Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Асортимент кабельних ланцюгів Cavotec

Виробництво Cavotec обладнано новітніми технологіями, продукція сертифікована відповідно до стандарту UNI EN ISO 9001: 2000. Сервіс підтримки клієнтів дозволяє кожному покупцеві отримати відповідь на виниклі питання, таким чином компанія показує свою клієнтоорієнтованість.

Якість перевірено роками

У 60-х роках нас спіткав прогрес і в той же час виробництва почали автоматизуватися, це вилилося в здешевлення кабелів з удосконаленням якості, так, наприклад Cavotec поставляє продукцію Brevetti Stendalto, який почав виробляти кабельні ланцюги не тільки з металу, а й з більш легкого, функціонального, міцного матеріалу нейлону. З тих часів дані ланцюга використовуються для посиленого захисту проводів на всіх видах виробництва.

На сьогодні цей завод постачає за допомогою tekointerface.com.ua/elektrotehnicheskoe-oborudovanie повністю укомплектовані ланцюги з кріпленнями, що дозволяє споживачеві скоротити масу часу на їх установку і пошук потрібних деталей.

Головні стратегії Brevetti:

  1. стандартизація продукції з метою підвищення конкурентоспроможності продукції;
  2. залучення в робочий процес всіх інституцій заводу і офісу;
  3. інноваційні технології;
  4. техпідтримка покупця на всьому терміні експлуатації;
  5. висококваліфікований персонал.
  6. асортимент

Діапазон використання кабельних ланцюгів досить широкий, це і машинобудування, виробництва кранів і пакувальне виробництво, склади, різні види навантажень, мости, банківська система.

Cavotec поставляє ланцюга з нейлону і нержавіючої сталі:

  1. три види нейлонових ланцюгів в залежності від ступеня стійкості (серії SR200, SR250, SR30090 / 91/92), з гладкою поверхнею, засувками. За допомогою нейлонової перегородки кабель можна укладати по черзі, окремо від інших проводів;
  2. захисні нейлонові ланцюга (серії SR435PI SR435PE, SR660, SR445PI, SR445PE) повністю закриті, що перешкоджає попаданню бруду, пилу, мобільні частини конструкції, які відкриваються на першу вимогу з запатентованою технологією «Snap-Fit». Приєднана заглушка до приладу, що підвищує виробленої і покращує якість роботи ланцюга;
  3. розсувний механізм зі знімним алюмінієвим стрижнем висотою 30 мм. Ланцюг включає в себе великі розсувні противоскользящие поверхні, що забезпечує довговічність навіть при високих швидкостях, навантаженнях. Швидкість 2 м / с, прискорення 4 м / с2.

В Україні є офіційне представництво постачальника з заводу даних кабельних мереж - це Теко Інтерфейс, звернувшись до професіоналів ви безсумнівно отримаєте німецька якість в сукупності з відмінним сервісом і довгостроковою гарантією.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь