Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги міні АЗС

Персональна автозаправна станція (міні-АЗС) є автономним компактним комплексом, який призначений для того, щоб забезпечити пальним підприємства різноманітної сфери. Вони використовуються і великими промисловими фірмами, і маленькими компаніями, які мають свій парк обладнання. На сьогоднішній день міні-АЗС в основному застосовуються в сільському господарстві, транспортній, логістичній, будівельній галузях.

Серед основних фірм, які вважаються власниками службового автопарку, неефективно використовувати послуги стаціонарного АЗС. Заправка обладнання на великих централізованих місцях може обходитися дорого, ніж на відомчої станції. З цієї причини більшість підприємств роблять ставки на покупку персональних міні-АЗС для різних видів пального - дизпалива та інших на сайті https://vlasnaazs.ua/mini-azs-do-1000-l/. Присутність подібних станцій дозволяє набагато економити час і гроші для заправки службового автотранспорту.

Міні заправка для дизельного палива

Міні заправка для дизельного палива має великий спектр переваг, тому техніка так затребувана. Сьогодні персональна автозаправка отримала широке застосування в будь-яких регіонах. При цьому вона незамінна для оптимизирования виробничих процесів із забезпечення обладнання пальним.

Різновиди і особливості міні-АЗС

На сьогоднішній день на ринку пропонується широкий вибір персональних автозаправок. Виходячи з технічно-експлуатаційних характеристик заправний модуль для дизельного палива ціна якого вас приємно здивує, буває наступних видів:

  1. мобільний;
  2. модульний;
  3. контейнерний.

Дуже популярні пластикові міні АЗС.

Переваги вибору персональних пересувних міні-АЗС

Придбання індивідуальних заправних комплексів - це вигідна інвестиція в роботу компанії. Мобільні міні-АЗС відрізняється зручністю, тому що ви зможете:

  1. працювати при будь-яких температурних режимах;
  2. гарантувати чіткий контроль витрати ПММ;
  3. має довгий термін експлуатації.

Пристрій міні АЗС контейнерного типу

КАЗС виглядає як металевий контейнер, усередині якого розташовується функціональне обладнання: метал резервуар з потрібними приладами, насосами, комплектом трубопроводів, паливо-роздавальна колонка, оснащена приладами обліку та розливними шлангами.

Заправний модуль не має загального сталевого каркаса. Несучим елементом тут виступає резервуар, до якого кріпляться обліково-роздавальні прилади.

Головна перевага КАЗС - цілісність конструкції. Її легко обслуговувати, швидко діагностувати, усувати виниклі технічні неполадки, проводити ремонтні роботи.

Можливий обсяг міні АЗС для дизпалива з заправним вузлом або бензину - від 3 до 60 м3. Така ємність цілком підійде підприємствам, які хочуть організувати заправку власного транспортного парку на своїй території.

Виробництво АЗС контейнерних / модульних типів строго регламентується нормативними стандартами. Важливий контроль виготовлення резервуарів для АЗС.

Завантаження нафтових продуктів здійснюється з автомобільної цистерни або резервуарного парку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь