Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості негабаритних перевезень

Наша компанія «АВТО ТРАЛ СЕРВІС» пропонує клієнтам високоякісні послуги з перевезення негабаритних і великовагових вантажів. Логістична організація може по праву називатися експертною, так як здійснює відправку негабариту вже багато років поспіль на професійній основі. У нашій компанії працює команда висококласних:

  1. менеджерів,
  2. логістів,
  3. водіїв.

Для перевезень використовується власний автопарк компанії, в якому широко представлені різні види техніки, що вміщають різні види негабаритних і великовагових вантажів.

1. Широка географія вантажоперевезень негабариту

Одна з головних переваг - це широка географія охоплення територій перевезень. Звертаючись до нас на сайт autotralservice.com.ua/uk/, клієнт отримує висококласні послуги з перевезення негабариту по Україні, в країни Європи і Азії.

2. Великий досвід в переміщенні великогабаритних об'єктів

Замовляючи послуги, наші клієнти отримують висококласну допомогу при відправленні вантажу від справжніх професіоналів своєї справи. Адже «АВТО ТРАЛ СЕРВІС» - компанія, яка має величезний досвід відправки великогабаритних об'єктів різними способами. За довгий час роботи ми навчилися враховувати всі нюанси логістики. Тому робимо перевезення негабариту максимально швидко безпечно, точно.

3. Перевеземо все!

Клієнти можуть замовити у нас відправку таких великогабаритних об'єктів, як будівельна техніка, архітектурні об'єкти, різні металеві труби негабаритних розмірів, сільськогосподарських машин і дорожньої техніки, силосів, багатотонних ємностей і так далі. Цей список можна перераховувати практично до безкінечності.

4. Конкурентні ціни

Гарантуємо максимально низькі, конкурентоспроможні ціни, які будуть вигідні клієнтам, які замовлять у нас перевезення по Україні або в Європу.

5. Абсолютна безпека

Перед тим як виконати послугу відправки, наші логісти та менеджери розрахують всі нюанси перевезення негабариту до дрібниць. Досвідчені фахівці прораховують оптимальний розподіл маси негабариту при розміщенні на платформі. Програма розрахунку повністю виключають перевертання платформи з вантажем, освіта кренів або перекосів.

Наша команда гарантує, що відправка буде виконана в ідеальній якості. Адже будь-яка помилка вимагає додаткової трудовитрат, матеріальних вкладень, що наша організація повністю виключено. Ми опрацьовуємо всі нюанси спочатку, щоб відправка кожен раз була бездоганно якісної і доступної за ціною для будь-якої категорії клієнтів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь