Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Міжкімнатні двері: корисні поради щодо вибору

Українські та імпортні виробники випускають безліч лінійок міжкімнатних дверей. З чого почати вибір? На які особливості звертати увагу, а що можна упустити? Як підібрати оптимальний варіант по співвідношенню ціни і якості?

Вибираючи міжкімнатні двері, ви, напевно, звертаєте увагу в першу чергу на дизайн і вартість. Але міжкімнатні конструкції виконують не тільки естетичну функцію. Вони забезпечують правильну теплоізоляцію, захищають приміщення від шуму і звуків, зонують простір і розставляють смислові акценти.

Щоб двері міжкімнатні були і естетичними, і функціональними, зверніть увагу на такі моменти: розмір, спосіб відкривання, матеріал. Тільки розібравшись з цими критеріями, звертайте увагу на дизайн і стиль. Більшість виробників випускають кілька лінійок, в яких точно знайдеться підходящий по стилістиці виріб.

Не відмовляйтеся від послуг професійного замірника

Монтаж двері - це 50% правильної та комфортної експлуатації в майбутньому. А правильний монтаж залежить від вимірів дверного отвору. Як правило, навіть в нових типових багатоповерхівках розміри стандартних дверних прорізів можуть відрізнятися. Що вже говорити про будинки з переплануваннями...

Щоб двері міжкімнатні не мали перекосів і забезпечували правильну тепло- і шумоізоляцію, обов'язково викликайте професійного замірника. Тим більше, більшість виробників надає цю послугу бонусом.

Двері в плівці - найдоступніший за ціною варіант

Саме матеріали, які використовуються у виробництві, є головним фактором, що впливає на ціну. Якщо вам потрібні міжкімнатні двері недорого, зверніть увагу на двері в плівці. Якісне покриття імітує натуральну деревину. Сучасні технології дозволяють домогтися вражаючої схожості і за кольором, і за текстурою.

Велика кольорова палітра - це гарантія того, що ви підберете підходящий варіант під будь-яку інтер'єрну стилізацію. Крім того, такі конструкції прості в догляді і дуже довговічні. Шпоновані, скляні і дерев'яні двері - це більш дорогий ціновий сегмент. Придбати межкомнатные двери в Киеве по цене производителя можна за посиланням.

Зверніть увагу на шумоізоляцію

Цей фактор рідко береться до уваги під час вибору моделі, зате виходить на перший план в процесі щоденної експлуатації. Правильну звукоізоляцію забезпечує використання якісних наповнювачів в щитових і погонажних конструкціях, а також хороша обробка у всіх інших різновидах дверей.

Найкращі показники звукоізоляції пропонують вироби товщиною не менше 40 см, з удаваною чвертю, без внутрішніх пустот і без великої площі скління. З найбільш доступних за ціною варіантів хороший рівень звукоізоляції забезпечують щитові конструкції зі стільниковим картонним або МДФ-наповненням. Такі наповнювачі дозволяють погасити звукові коливання і зовнішні шуми більш ніж на 50%.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь