Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Характеристики лінолеуму Таркетт

Відома компанія-виробник Таркетт протягом останніх 120 років випустила безліч найрізноманітніших варіантів підлогових покриттів, які відрізняються високими якісними і естетичними параметрами. Спочатку Таркетт була швейцарським виробником, але з часом італійські, німецькі та французькі великі підприємці стали інвесторами компанії. Багаторічний стаж і досвід роботи міжнародної компанії Таркетт дозволяє випускати екологічно чисті, безпечні для здоров'я вироби високої якості (придбати які можна тут: http://solodecor.com.ua/linoleum-tarkett.html), які з успіхом застосовують при облаштуванні підлогових покриттів в багатьох країнах світу.

Лінолеум Таркетт, технічні характеристики ПВХ-покриття обумовлені застосуванням самих інноваційних матеріалів і постійним удосконаленням технологічного процесу. При цьому можна з упевненістю сказати, що лінолеумних покриття Таркетт по праву можна вважати найякіснішим варіантом, який представлений на сучасному ринку будівельних матеріалів.

Характеристики лінолеуму Таркетт

Високоякісний лінолеум Tarkett відрізняється складною, багатошаровою конструкцією, виготовлений з якісних, інноваційних матеріалів і є зразком, в якому гармонійно поєднуються прекрасні експлуатаційні та естетичні параметри. Лінолеумних покриття Таркетт можна застосовувати при облаштуванні підлоги в будь-яких приміщеннях, незалежно від їх функціонального призначення.

До основних переваг лінолеуму можна віднести:

  1. Високий експлуатаційний ресурс, який становить від 15 до 35 і більше років. Покриття стійке до дії різних несприятливих чинників впливу, не боїться вологи, що дозволяє його стелити у ванних кімнатах. кухнях, їдальнях, не опалювальних приміщеннях.
  2. Стійкість температурних перепадів і впливу ультрафіолету.
  3. Високий рівень зносостійкості (клас Т), що дозволяє проводити укладання покриття в приміщеннях з високою прохідністю.
  4. Матеріал екологічно чистий і безпечний для здоров'я, так як в його складі немає шкідливих домішок.
  5. Універсальність, простота при укладанні і в догляді в процесі експлуатації.

Не можна не відзначити високі пожежні характеристики лінолеуму Таркетт, які відповідають всім вимогам пожежної безпеки, що дозволяють застосовувати даний вид ПВХ-покриття для облаштування підлоги в школах, дитячих садках. Лінолеум Tarkett не має в своїй структурі легко займистих компонентів, має низькі показники горючості. Клас пожежної безпеки лінолеуму Таркетт - Г1, В2, РП1, Д2, Т2

Типи лінолеумного покриття Таркетт

Міжнародний бренд Таркетт випускає лінолеум наступних типів:

  1. Побутовий (клас надійності 21-23)
  2. Комерційний (клас 34, 43, 44).
  3. Напівкомерційний (клас 31-33).
  4. лінолеумних покриттів з особливими властивостями.

У свою чергу комерційний тип лінолеуму розділяється на гомогенний, що має однорідний шар і гетерогенний, з витонченим поліестеровим підставою і більш щільним, потовщеним верхнім шаром. Гомогенний лінолеум Таркетт володіє більш високим ступенем зносостійкості, тому його рекомендують стелити в приміщеннях з високою прохідністю людей, але при цьому має менше варіантів колірного оформлення і більш скромний дизайн. Гетерогенний лінолеум має багатошарову структуру, має високий ступінь звукопоглинання, комфортний при ходьбі. Товщина лінолеуму складає 2 мм, захисний шар - 0.7 мм.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь