Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Довгострокова оренда: особливості та переваги

При здачі квартири довгостроково власник житла отримує непоганий прибуток. У порівнянні з короткостроковою сума буде не такою великою, проте в даному випадку власник житла збереже свої сили і час.

Оренда квартир на тривалий термін має і переваги, і недоліки. Варто відзначити важливий нюанс - потенційний прибуток від такого виду бізнесу набагато нижче, ніж при добовій оренді. Адже помісячне знімання житла - це не альтернатива номеру в готелі, а повноцінне житло, яке люди шукають, щоб жити в цьому місті і вчитися або працювати. Виходячи з цього, зрозуміло, що вартість квартири, що здається на тривалий термін, не повинна бути занадто високою, щоб орендар міг її оплатити.

Довгострокова оренда: особливості та переваги

Нижчий потенційний прибуток від квартири, яку планується здати довгостроково, не відлякує підприємців. Одна з причин такого вибору - мінімальні витрати часу і сил. Чого сказати про подобову оренду житла не можна.

З переваг бізнесу по довгостроковій оренді можна виділити:

  1. заселення орендарів як мінімум на рік, а то і більше, що гарантовано буде приносити стабільний дохід протягом цього періоду часу. Тоді як при добовій оренді власнику нерухомості необхідно буде постійно підшукувати клієнтів. Це представляє певні труднощі і, що важливо, не робить дохід гарантованим;
  2. житло, що здається подобово, як правило, не вимагає такого ремонту, як при оренді подобово, так як коштує дешевше, та й квартиранти часто не пред'являють дуже високі вимоги. Тому можна вкласти в ремонт мінімум грошей, а можна і взагалі не проводити його;
  3. легший пошук орендарів. На тривале проживання завжди знайдуться клієнти (можна переконатися, відвідавши сайт https://flatiko.com/ru), тоді як для подобової оренди потрібно шукати квартирантів серед приїжджих, відрядження і туристів, а конкуренція в цьому бізнесі досить висока;
  4. мінімальні витрати по часу. Якщо не виникне ніяких непередбачених питань, до квартиронаймачам можна навідуватися всього раз на місяць для того, щоб отримати оплату. Короткострокова оренда, навпаки, забирає дуже багато часу: потрібно шукати клієнтів, заселяти їх, постійно підтримувати квартиру в порядку і чистоті.

Переваги довгострокової оренди разом з платформою flatiko.com очевидні. Якщо хочеться підзаробити і не витрачати при цьому багато часу, вибір на користь цього бізнесу зробити нескладно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь