Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати хороший тату-салон?

Прийнявши рішення зробити татуювання, переходять до пошуку салону і надійного майстра. Тату-салон вибирають з особливою ретельністю, щоб малюнок на тілі приносив тільки приємні емоції, а не став причиною проблем зі здоров'ям.

З чого починають пошук тату-салону?

Надійний тату-салон, орієнтований на залучення клієнтів, має власний сайт і акаунти, в декількох соціальних мережах. Це допомагає потенційним клієнтам познайомитися з роботами майстрів, задати питання учасникам групи або співробітникам тату-салону https://tattoo-fusion.kiev.ua, познайомитися з правдивими відгуками клієнтів. Уважно вивчайте портфоліо, звертайте увагу на чіткість ліній і рівномірність розподілу фарби, від цього залежить зовнішній вигляд малюнка. Тату залишиться на все життя, щоб не ховати невдалий експеримент вибирайте досвідченого майстра.

Підібравши в інтернеті декілька відповідних салонів, відвідайте кожен, щоб скласти особисте уявлення про заклади. Навіть найменший салон повинен складатися мінімум з двох кабінетів. Перша кімната - це приймальня, де з клієнтом буде спілкуватися адміністратор або майстер, тут допоможуть з вибором малюнка, познайомлять з портфоліо і вартістю роботи. Процедурну кімнату відокремлюють від загального залу, це приміщення має бути не тільки чистим, а й стерильним, різкий запах антисептиків стане першою ознакою дотримання необхідних норм.

Вимоги до інструментів

Розібратися наскільки сучасним обладнанням оснащений тату-салон зможе не кожен клієнт, тим більше показником якості виступає не тату-машинка останнього покоління, а зовсім інші параметри. Увагу звертають на наступне:

· Наявність фірмового пігменту. Від якості використовуваної фарби залежить яскравість і чіткість малюнка.

· Використання професійних знеболюючих гелів і кремів.

· Майстер повинен всі роботи проводити в рукавичках.

· Машинку оснащують одноразовими голками і ковпачками. Корпус та інші незнімні деталі пакують в щільний поліетилен, який змінюють після використання.

· В санітарних цілях крісло, стіл та освітлювальні прилади також закривають плівкою.

· Майстер, який працює над татуюванням не повинен бути в повсякденному одязі, ідеальний варіант - уніформа або одноразовий халат.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь