Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що одягти на новорічний корпоратив

Поспішаємо порадувати: ви задумалися про це вчасно, а не «як тоді». Одягнутися по моді і погоді, а також в повній відповідності з негласним корпоративним дрес-кодом, виявляється, реально, і для цього цілком можна обійтися тим, що вже є в шафі.

На допомогу закличемо мистецтво компромісів: виблискує міні, зачехлённое до наступного походу в клуб, приборкуйте oversize-піджаком. Маленьке чорне плаття, навпаки, комплектуйте з золотом і розкішними каменями-вставками. А якщо часу зовсім мало, приходьте «білим комірцем» - за вас все зроблять правильні аксесуари. Ось вже точно на роботу як на свято разом з модними новинками від bluzka.ua/!

ПОЧАТОК ПРОЕКТУ

Перше правило підбору наряду для корпоративу: коли на календарі рівно два тижні до дати х, і ви, як Попелюшка, вирішили, не в приклад суєті минулого року, заздалегідь визначитися з нарядом, головне - пам'ятати, що вам належить все-таки не бал, а саме корпоратив - від слова «корпорація», де все серйозно, по-дорослому і по справі. Це - основне і зовсім не менш важливе, як може здатися: принцип «менше, та краще» допоможе відмовитися від і від гіпюру в підлогу, і від явно зайвої третього блискучого браслетик на руці.

Правило друге - відразу відважити в сторонку ту половину гардероба, речі з якої так і просяться на суворий модний вирок, тому що вони ...

  1. зухвало короткі;
  2. кричущо-кислотних кольорів;
  3. мають великі прозорі вставки на грудях, спині і боках, а також глибоке декольте;
  4. нагадують плаття шкільної випускниці;
  5. нагадують весільну сукню;
  6. нагадують щось середнє між останніми двома.

Взявши під руку подругу Доречність, стартуємо з пункту «не можна» в пункт «можна» - і дивуємося тому різноманітності, яке він пропонує.

РОЗБІР ПОЛЬОТІВ

МОЯ ЧАРІВНА ЛЕДІ

Перший варіант простий і очевидний - маленьке (або не дуже) чорне плаття, яке і в бенкет, і в світ, і в добрі люди заповіла нам надягати легендарна Шанель. На цю канву можна «наносити» що завгодно, але особливо ефектною ви будете на викладених згодом «корпоративних» фотографій з класично червоною помадою, свіжим салонним укладанням і яскравими (тут не соромтеся!) ювелірними акцентами.

Вибирайте ті, від яких зазвичай відмовляєтеся в будні - помітні і масивні, або фантазійні і блискучі. Щоб уникнути порівнянь з новорічною ялинкою, просто дотримуйтесь принцип 1 + 1: або великі сережки + каблучка (браслет), або масивне кольє + кільце (браслет).

ЧОЛОВІЧА СПРАВА

Чоловічий костюм-двійка - небанально, свіжо і дуже «по-діловому», тільки уникайте буквального цитування та наполягайте на тому, що майстерно підібраний стильний чоловічий піджак до інших складових образу - дуже навіть жіночих рук справа. Щоб вас не боялися запрошувати не тільки на конкурси, але і на повільний танець, доведеться, однак, залишатися в ньому тендітною і ніжною - це завдання залиште на відкуп аксесуарам.

Обов'язкові спокусливі туфлі з високим підйомом (втім, на більш неформальному заході можна віддати данину стилю спорт-шик і надіти кеди - тоді натякайте на жіночність топом-комбінацією, надітим під піджак), яскравий клатч, «видатні» сережки, ефектні годинник-прикраса.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь