Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

5 креативних хаків з парасольками, які дадуть новий погляд на фотосесії

Втомилися від однакових зйомок на природі в кінці осені і початку зими? Листя, пікніки і так далі вас не вражають? Канал COOPH запропонував 5 креативних хаков, які дадуть новий погляд на фотосесії.

Деякі ідеї більш вигадливі, інші практичніші. Кожен знайде щось для себе. Якщо ви застрягли в творчій кризі, обов'язково спробуйте одну або кілька з цих п'яти хитрощів. Можливо, ви вже не встигнете зловити яскраві дні. Але можна зганяти в країну, де ще тепло. Або просто використовувати пару ідей в вашому місті - деякі спрацюють і в сніжному пейзажі.

Придбати стильну парасольку, шарф, або повністю підібрати "лук" можна на сайті трейд сити, а нижче ми опишемо кожну ідею для тих, кому хочеться мати яскраві незвичні фото.

1. Димова шашка

Фанати футболу і ті, хто їх фотографує, не дадуть збрехати. Димові шашки на знімках можуть виглядати дуже красиво. Прикріпіть димову шашку до ручки вашого парасольки і почекайте, коли дим повалить сильніше. У цей момент знімайте. Експериментуйте з кольором, щоб отримати різні варіанти.

Важливо: прочитайте інструкцію перед використанням і надіньте маски. Дим хоч і виглядає стильно, але точно не корисний для легенів.

2. Джерело світла своїми руками

Покрийте внутрішню частину парасольки алюмінієвою фольгою. Що вийде? Блискучий парасольку для створення нових ефектів. Цю парасольку не тільки можна тримати в руках, створюючи ореол навколо моделі (фотографія на обкладинці), але і використовувати замість м'якого спалаху.

Якщо покласти парасольку на підлогу, то він буде відображати частина світла на обличчя моделі. Вийде ось такий знімок:

Інший варіант - взяти прозорий парасольку і навісити на нього гірлянду лампочок. Вимкніть світло в приміщенні і знімайте.

3. Контрольована тінь

Візьміть прозорий парасольку і обклейте його чорним скотчем. Вибирайте фігури і форми, які вам до душі. Обмежувати вас може тільки фантазія. Парасолька буде працювати як рефлектор.

Є ще один варіант контролю тіні. Візьміть парасольку світлих тонів, який буде просвічуватися на фото. Зрозуміти, що парасольку відповідний, нескладно: в магазині подивіться крізь нього на лампу.

У прикладі від COOPH використовують рожевий парасольку, а фотограф стоїть в декількох метрах від моделі. Результат - загадковий знімок з театру тіней.

4. Відбите світло

Використовуйте різнокольорові, білі або чорні парасольки, щоб отримати різні типи відбитого світла.

5. Паттерни для зйомки зверху

Використовуйте дрон, підійміть його в повітря і розташуйте точно над моделлю. Далі все обмежене тільки вашою фантазією. Або просто заберіть вище і знімайте багато парасольок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь