Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги картонної упаковки

Для того, щоб швидко, легко, надійно і привабливо упакувати будь-який товар, вдалим рішенням стане покупка коробок. Вид, ціна і форма коробок варіюються. Упаковка може бути однотонною або з повнокольоровим друком, може використовуватися як тонкий, так і товстий картон, він може бути гладким, ламінованим або виглядати дуже просто. Також упаковка хороша тим, що будь-який напис або логотип можна без проблем нанести на неї.

Переваги картонної коробки

Попит на картонну упаковку дійсно високий, основною причиною чого є її доступність і досить вигідна вартість. У найкоротші терміни можна отримувати в необхідних кількостях матеріал для упаковки із заздалегідь визначеними фізичними і механічними характеристиками, оскільки производство коробочек на заказ є автоматизованим процесом. Упаковка надійна, адже її жорстка основа надає можливість транспортувати і зберігати будь-яку продукцію, і при цьому бути впевненим, що вона не деформується і не розіб'ється.

Конструктивні особливості і варіанти виконання:

  1. Пачка - проста і демократична за своєю вартістю варіація. Підходить для галантереї, продуктів харчування, ліків.
  2. Пачка-ластівчин хвіст. Ціна такої упаковки також досить вигідна, проте перевага її в тому, що вона здатна витримати більш важку вагу за рахунок своєї конструкції.
  3. Пачка-замок. Більш надійна і «вантажопідйомна» конструкція завдяки проклеєним клапанам денця упаковки.
  4. Кришка-дно. Дана варіація дорожча. Застосовується для упакування цукерок, текстилю, ігор, щоденників та інших товарів. Для того, щоб зробити таку конструкцію дешевшою, кришку виготовляють, використовуючи дорогий картон, а для низу упаковки беруть картонний матеріал, більш доступний за ціною, що має невисоку якість.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь