Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Люстри Loft Industry: незвичайний дизайн і конструкції

Сьогодні ми хочемо вам розповісти про популярний бренд світильників. Люстри Loft Industry відрізняються помітним і яскравим дизайном. Серії представлені авангардними моделями, які доповнюють сучасний простір, стиль лофт, модерн і мінімалізм. Незвичайна і цікава механіка підкреслює інтер'єр в стилі футуризм.

Конструкція і особливості застосування

Кожен елемент відрізняється міцними конструкціями. Моделі відрізняються корпусом з глянцевим або матовим покриттям. Як джерело світла використовуються лампочки різних розмірів і форм. Пропонуються варіанти у вигляді свічок.

Люстри добре виглядають в інтер'єрі спальні, вітальні і просторого передпокою. Пропонуються компактні моделі для невеликої кухні. Масштабні композиції можна віддати перевагу для просторої кухні-вітальні або їдальні. Вони однаково добре виглядають в заміському будинку, міській квартирі, інтер'єрі сучасного офісного простору.

Дизайн люстр в стилі лофт

Індустріальний стиль або лофт виділяється великим простором з високими стелями. Одне з визначальних значень відводиться висвітленню. Необхідні люстри з великою кількістю потужних лампочок і плафонів, придбати які можна на сайті https://shoploft.com.ua/catalog/lyustry. Приділяється увага їх зовнішньому виконанню. Вони повинні гармоніювати з простором, але не зливатися з ним.

Колекції Loft Industry відрізняються рядом характерних особливостей:

  1. дизайнери запозичують ідеї майстрів минулого;
  2. використовуються точні копії елементів, розроблених на початку 20 століття;
  3. передбачені регульовані підвіси через різної довжини стель;
  4. застосовуються різні матеріали, включаючи метал, пластик, дерево.
  5. Випускаються серії освітлювальних приладів різних розмірів і форм.

В результаті люстру можна доповнити настінними і окремо стоять освітлювальними приладами. Вони дозволяють виділити функціональні зони, задають загальну стилістику і колірну гармонію.

Вибір конкретних рішень

Колекції Loft Industry включають безліч люстр, які виконуються в різних розмірах і колірних рішеннях. Якщо кімната невеликого розміру, можна підібрати поодинокі лампочки з плафонами. Вони представлені білим, чорним, прозорим матеріалами. Для сучасного інтер'єру можна підібрати люстру з чорними плафонами прямокутної форми або лампи в обрамленні прозорого пластика. Моделі підійдуть для інтер'єру в стилі мінімалізм або футуризм.

Для стилю модерн або класичного європейського дизайну можна використовувати велику люстру на довгому підвісі. Вона прикрашена безліччю ламп у вигляді свічок. В якості основного матеріалу використовується дерево або метал. Підвісні люстри добре виглядають над обідньою групою, робочим місцем або зоною відпочинку. Можна підібрати моделі з декількома різнокольоровими плафонами. Вони перетворять білий або світлий інтер'єр.

Продукція відрізняється надійністю і якістю виконання. Кожен елемент міцно закріплюється. Термін служби продовжується завдяки якісним матеріалам і правильній установці.

Колекції в індустріальному стилі є основними для бренду. Вони підкреслюються металевими елементами, лампами незвичайних форм, яскравими патронами. Рішення підбирається відповідно до обробкою приміщення. На тлі цегляної кладки чудово виглядає дерев'яна люстра. Для світлих пофарбованих поверхонь підходять темно-сірі та чорні плафони.

По материалам: https://shoploft.com.ua



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь