Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати кращий кулер для охолодження процесора

У наш час ноутбуки стали досить популярними і дуже затребуваними пристроями. Вони мають безліч переваг, так що навіть серед прихильників цих компактних пристроїв і користувачів настільних комп'ютерів ведуться запеклі суперечки, що ж насправді краще. Але, серед всіх переваг ноутбуків яскраво виділяється один незаперечний недолік.

Через компактні розміри вся їхня внутрішня начинка сильно ущільнена. Відсутність вільного місця і безперешкодної циркуляції повітря в необхідних розмірах призводить до сильного нагрівання ноутбука. А якщо додати до цього пил, яку засмоктує внутрішня система охолодження ноутбука, то з часом отримаємо сильний шум вентилятора, вихід з ладу системи охолодження і перегрів. Саме перегрів є основною причиною поломок ноутбука.

Щоб такого не сталося, експерти пропонують вирішувати проблему з охолодженням відразу. Дбайливим ставленням і регулярним чищенням. Але якщо сучілось так, що ви не встигли встежити і якісь вузли системи охолодження вашого ноутбука все ж прийшли в непридатність, рекомендую відвідати інтернет-магазин https://service-opt.com.ua/g44646903-ventilyatory. Саме тут ви зможете вентилятор для ноутбука за дуже вигідними цінами.

В інтернет-магазині представлений дуже широкий вибір кольорів для ноутбуків різних моделей і виробників за доступними цінами. Певні зручності створює і те, що інтернет-магазин може запропонувати своїм відвідувачам і інші деталі системи охолодження: термопасту, тепловідвідні пластини і радіатори, і т.д. Тут можна придбати навіть повністю зібрану систему охолодження для ноутбука, яку залишиться тільки встановити.

І ось ще одна важлива і дуже потрібна перевага service-opt.com.uа. На базі інтернет-магазину працює сервісний центр, де всі куплені комплектуючі можуть відразу встановити на ваш ноутбук. Тут працюють кваліфіковані і є все необхідне обладнання, що дозволяє проводити ремонт техніки з високою якістю і гарантувати справну роботу пристрою.

Охолодження процесора в комп'ютері слід приділити особливу увагу, оскільки його перегрів призвести до серйозних наслідків. Якщо ваш штатний вентилятор не справляється зі своїми обов'язками, то пора купувати новий.

Серед моделей рейтингу топові пристрої, які помістяться далеко не в кожен корпус. Однак не всім потрібні такі вентилятори. Тому їх досить мало в списку. Переважають моделі помірних розмірів. Але іноді навіть дуже скромне пристрій здатний показати значні результати.

Ось список кращих кулерів для охолодження процесора.

1. Noctua NH-D15;
2. Deepcool GAMMAXX GT;
3. ASUS ROG RYUJIN 360;
4. Deepcool GAMMAXX 300;
5. Deepcool REDHAT;
6. be quiet! DARK ROCK PRO 4;
7. Cooler Master Hyper 212 LED Turbo;
8. Noctua NH-D15S;
9. NZXT Kraken X62 (RL-KRX62-02);
10. Zalman CNPS10X Optima.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь