Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати курси англійської мови?

Сьогодні безліч компаній пропонує свої послуги громадянам, які прагнуть вивчити англійську мову. Однак рівень викладання в різних закладах може значно різнитися, тому пропонуємо вам звернути увагу на ряд нюансів, завдяки яким ви зможете визначити, на які курси вам слід записатися.

Перше питання, яке слід з'ясувати, це який повинен бути результат, а також, як скоро його можна буде добитися. Не забувайте, що ваша головна мета не вивчити напам'ять всю граматику, а навчитися говорити англійською мовою. Також слід поцікавитися, які результати повинні продемонструвати слухачі курсів після проходження першого рівня програми, так як результати повинні бути помітні в процесі навчання. Якщо вам заявлять, що почати розмовляти англійською мовою ви зможете тільки після проходження всієї програми навчання, а для початку вам необхідно вивчити всю граматику, знайте, відвідування даних курсів навряд чи дасть хороший результат.

Крім того, необхідно з'ясувати, яка методика використовується при навчанні. Значною перевагою буде той факт, якщо методика застосовується і в інших державах, де є курси англійської мови.

Також, вибираючи курси за даним посиланням https://redford.ua/shkola-na-dvorce-sporta-v-kieve/, необхідно дізнатися, яку кількість часу буде відведено на розмовну практику, скільки часу займе вивчення теорії. Врахуйте, якщо вам пообіцяють, що після завершення курсів ви зможете вільно розмовляти англійською мовою, але основна частина занять буде присвячена теорії, ви даремно витратите і свій час, і свої гроші, не отримавши бажаного результату. Ефективними будуть тільки ті курси англійської мови, де велика частина часу буде присвячена отриманню практичних розмовних навичок. Вважається, що оптимальне співвідношення теорії до практики має становити 20% до 80%.

Варто також поцікавитися, чи передбачені практичні заняття з носіями мови, під час яких ви зможете удосконалити свою вимову і розширити свій словниковий запас.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь