Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Топ-5 кращих брендів корейської косметики в Україні

Серед корейської косметики багато гідних брендів, на які варто звернути увагу. На сьогоднішній день саме корейські виробники пропонують косметологічні товари, у складі яких до 50-70% природних компонентів. Товари виробляють таким чином, щоб покупець залишився задоволений отриманим результатом. Тому багато представниць прекрасної статі все більше цікавляться саме корейської косметики, яка повністю безпечна та не містить хімічних речовин.

В даний час корейський виробник пропонує широкий асортимент товарів для збереження і продовження молодості шкіри, для живлення і захисту шкіри від впливу шкідливих факторів. На яку корейську косметику варто звернути увагу? Нижче розповідається про кращих брендах корейського виробника косметики, які вже завоювали довіру серед українських покупців.

Косметика KeraSys

Даний бренд заслужено вважається одним з кращих серед товарів для краси волосся. В основному вони виробляють шампуні, бальзами, кондиціонери і маски для різних типів волосся. У всіх цих товарах міститься кератин, як один з головних елементів для здорових локонів. Якщо в організмі цього елемента недостатньо, то волосся починає страждати, стає млявими і ламається при розчісуванні.

Шампуні і маски від KeraSys допоможуть поліпшити стан шевелюри без походу в салон і використання дорогих процедур. Також бренд випускає щітки для чищення зубів, ополіскувачі рота, мило, зубну пасту. Варто зауважити, що весь асортимент виробника дуже якісний і продається майже в будь-якому магазині косметики. Серед товарів для волосся можна зустріти парфумовані шампуні, які не тільки ретельно очищають і оздоровлюють шкіру голови, але і надовго залишають приємний аромат. Продукція фірми представлена в мережі Make UP.

Косметика Esfolio

Корейська косметика Esfolio - ще один популярний бренд, який завоював довіру не тільки в Кореї, але і серед українських дівчат і жінок. Незважаючи на те, що бренду всього 15 років, він вже широко відомий практично у всіх континентах. Компанія виробляє як доглядові засоби, так і декоративну косметику.

Добре зарекомендувала себе серія антивікових засобів. Багато дівчат гідно оцінили патчі і маски для обличчя від Esfolio: вони прекрасно зволожують шкіру і сприяють поліпшенню кольору обличчя. У складі всіх засобів від виробника використовуються тільки природні компоненти. Завдяки високій якості продукції, можна сміливо брати косметику Esfolio навіть для чутливої шкіри. Придбати корейську косметику Esfolio можно на сайті: https://naturel.ua/info/brands/esfolio/

Innisfree

Цей бренд може похвалитися кращими еко-засобами для обличчя, тіла і волосся. Для створення  засобів для догляду  використовуються органічні компоненти з острова Чеджудо. Щоб зберегти корисні властивості інгредієнтів, їх спеціально обробляють особливим чином. Тому в косметологічних засобах від Innisfree зберігаються всі корисні властивості рослин.

У своїй продукції виробник використовує: алое віра, глину, особливий сорт мандаринів, корінь імбиру, а також екстракт зеленого чаю. Крім засобів для догляду бренд випускає декоративну косметику: бази, праймери, основу, сухі рум'яна і пудру і т. д. Раніше косметика від Innisfree була доступна тільки в Кореї і замовити її можна було виключно звідти.

Зараз продукцію завезли в Україну. У Києві та Дніпрі вже можна знайти товари даного виробника. Також бренд пропонує доглядові засоби для чоловіків. Дану продукцію можно придбати в магазинах мерезі Parfums.

Mizon

Косметична продукція від Mizon не так давно стала популярною в Україні. Компанія пропонує безліч косметичних засобів, в основі яких використовується равликовий муцин. Цей інгредієнт унікальний: він допомагає омолодити шкіру, позбутися від акне, усунути зморшки. У Mizon є засоби як для молодої, так і для в'янучої шкіри.

Виробник стверджує, що в складі всіх косметичних засобів використовуються виключно чисті і натуральні інгредієнти. Застосовувати таку косметику можна і в лікувальних цілях: наприклад тим, хто бажає позбутися від вугрової висипки. Продукцію Мізон можно придбаити на сайті магазину Crispy.

Esthetic House

Не тільки KeraSys виробляє якісні товари для волосся. Esthetic House теж може похвалитися професійною продукцією для шевелюри. У них є засоби для різних типів волосся. На сьогоднішній день асортимент компанії трохи урізноманітнився: тепер в магазинах можна знайти доглядові засоби для обличчя і патчі для області навколо очей від даного виробника.

Вся продукція гіпоалергенна, а значить, її можна використовувати для всіх типів шкіри. У складі косметичних засобів використовуються: колаген, кератин, пшеничний білок, екстракт лакриці і т. д. Високоякісна продукція даного бренду допоможе шевелюрі повернути здоровий вигляд. Продуція Esthetic House представлена в магазині Сosmic.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь