Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібна перевірка на поліграфі?

В якій ситуації покликати на допомогу поліграф законно, а в яких ні, і як пройти легко випробування в поліції або під час працевлаштування? Детально розповідаємо про все, що вам необхідно знати про детектор брехні.

Іноді виникають ситуації, які змушують сумніватися в щиросердності слів співрозмовника, в тому, що говорить підлеглий начальству і т. д. В даних випадках допоможе детектор брехні, або поліграф. Він може визначити, чи говорить людина правду, спираючись на ряд показань організму людини. І так як людська фізіологія - вважається безконтрольною його частиною, то цей спосіб визначення щирості висловлювань має право на існування. Можливість того, що проліграф покаже перевірену інформацію, досить велика. Це доводиться численними експериментами і відгуками користувачів.

Поради

В інтернеті можна відшукати чимало рекомендацій «бувалих» про те, як пройти поліграф, якщо є що приховувати. Точно не намагайтеся обдурити апарат за допомогою штучного спокою і стабілізації нервової системи, наприклад, за допомогою ліків. Досвідчений поліграфолог тут же визначить протиприродну реакцію і анулює результати.

Щоб розуміти, як пройти детектор брехні необхідно знати певні тонкощі. Перші пару питань називаються «калібрувальними». Вони в більшості випадків стосуються загальних речей, а задають їх, щоб налаштувати обладнання під певну людину.

Варто зазначити, що проверка на полиграфе киев вважається добровільною, однак якщо у домробітниці або няні немає негативних фактів в біографії або під час роботи, то не має сенсу і відмовлятися від тестування. Але от якщо, домашній співробітник раптом відмовляється від перевірки, без важливих на це причин, спираючись на якісь принципи життя, напевно, тут не все так чисто, чесно і правильно! Слід подумати.

Не бійтеся перевіряти і проводити перевірки, адже будинок і сім'я це не вільний полігон для активних дій на догоду домашньому персоналу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь