Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати хутро?

шубы из рыси

Купівля шуби - не тільки радісна подія для жінки, а й непогане вкладення коштів. Особливо якщо вибір припав на цінне хутро соболя або дорогу норку «чорний діамант». Такий виріб навіть через десять сезонів збереже первинний вигляд і всі свої якості.

На що варто звернути увагу

Рішення, яке хутро вибрати, залежить від ваших уподобань і важливих об'єктивних чинників:

  1. Клімат і спосіб життя. Якщо ви проживаєте в регіоні з суворими зимами, де температура опускається нижче мінус 30 С, то краще розглядати найтепліші варіанти - наприклад, щоб купить шубу из рыси, достатньо перейти на страницу. Хутро повинно мати велику кількість остьового волосся і багатий пух. Однак леді, які користуються власним авто та мало часу проводять на вулиці, можуть вибрати шубу з натурального хутра норки або шиншили. Така шуба - відмінне рішення для м'якої зими.
  2. Особливості статури. Відповідний фасон дозволить підкреслити достоїнства фігури. Наприклад, власницям пишних форм варто звернути увагу на укорочені моделі в формі трапеції. Стрункі дівчата можуть дозволити собі приталені варіанти. Про те, яке хутро вибрати в якості обрамлення власної краси, варто подумати заздалегідь. Так, наприклад, худі і високі дами будуть прекрасно виглядати в пухнастих шубах з песця або лисиці.
  3. Модні тенденції. Сьогодні дизайнери роблять ставку на прямий крій і А-силует. Актуальні моделі довжиною до середини коліна і кожушки. В тренді куртки з кролика або інших хутрових звірів, а також манто, піджаки і болеро. Класика залишається поза модою і часом.
    Призначення. Визначтеся, в яких випадках ви будете шукати свій придбання і як часто. На кожен день можна вибрати шубу з норки чи каракулю. Легка і практична, вона буде чудово виглядати з джинсами або брюками. Для особливих випадків підійдуть розкішні вироби з рисі або соболя.
  4. Ціна і термін служби. Дуже важливо зрозуміти скільки сезонів ви плануєте носити шубу з натурального хутра. Найдовше прослужить виріб з бобра або видри - до 20 років. Норка буде чудово виглядати і через 10 років. Купуючи куницю або каракуль, можна розраховувати на 7 років. А ось кролик або заєць буде радувати всього пару сезонів.

Хутро для суворої зими

Найтепліші шуби шиють з шкурок звірів, що мешкають в регіонах з холодним кліматом. У них ви будете почувати себе комфортно навіть в умовах Крайньої Півночі під час сильних морозів. Який хутро вибрати, залежить тільки від ваших уподобань.

Шуби для м'якого клімату

Якщо стовпчик термометра не опускається нижче мінус 20 С, а ви до того ж звикли переміщатися на машині, можна сміливо купувати менш теплий хутро. Який вибрати - справа смаку.

Носити елегантну шубку можна не тільки взимку, але і в міжсезоння. Який хутро вибрати, залежить від вашого бажання слідувати модним тенденціям і залишатися в тренді. На подіумах все частіше з'являються легкі і незвичайні куртки з кролика або зайця. Дизайнери пропонують вироби з стриженого і навіть в'язаного хутра. Таку хутро легко стилізувати під більш цінні види, наприклад, шиншилу або нірку. Однак, вік її дуже недовгий - ворс стоншена вже через пару років.

Щоб дізнатися, як правильно вибрати хутро, вивчіть думки професіоналів. Перш за все, експерти пропонують оцінити його густоту і якість. Для цього потрібно провести рукою проти напрямку ворсу. Пух має бути багатою, волоски - довгими і густими, а шкурка - м'якою. Стискайте, мисліть і тягніть ворс - він повинен швидко повернутися до первісного вигляду. Також слід звернути увагу на якість швів і виворіт вироби.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь