Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке Бакугани

Дані трансформери - монстри були створені за мотивами японського аніме серіалу, прем'єра якого відбулася в 2007 р

Серіал складається з чотирьох сезонів. Герої серіалу - це монстри - Бакугани, що прийшли з галактики Вестроя, замовити іграшки можна на сайте. Внаслідок катаклізму, міфічна галактика Вестроя розділилася на шість світів (6 стихій): стихія Води, стихія Вітру, стихія Землі, стихія Світу, стихія Темряви і стихія Вогню.

Бакугани - це стратегічна і тактична гра. Кожен з монстрів має свої унікальні здібності, описані в картках. У всьому світі існує безліч різних поєдинків, змагань. Також прибульці - Бакугани, привабливі і тим, що мають властивість трансформуватися в фігурку: куб, куля, піраміду, тим самим привертають увагу дітей. Дані фігурки прекрасно підходять для сюжетно-рольової гри. Дітлахи із задоволенням занурюються в вигаданий світ монстрів-бакуганов. Однойменний аніме серил, отримав багато нагород і навіть став одним з найпопулярніших мультсеріалів в багатьох країнах світу. У цей час почалася «велика» бакуганоманія. Ці іграшки - трансформери зайняли місце на полицях у багатьох колекціонерів. Воістину захоплює дух при вигляді всієї армії бакуганов.

Крім бакуганов монстрів-бійців існує серія «Zoobless». Серія Зублес - це мирні і милі жителі країни Петагонія. Від бакуганов відрізняються своїм симпатичним і доброзичливим виглядом, вони не влаштовують бої і ні з ким не воюють. При попаданні на магнітну карту Zoobles трансформуються з кульок в красиві і милі створіння. Дана серія спеціально розроблена для дівчаток. Така мила іграшка дозволить вашій дитині створити казковий і яскравий світ. Дані іграшки створені на основі аніме мультсеріалу, де у кожного Zoobles є своя країна проживання. У кожен набір входить іграшка-трансформер, будиночок і магнітна картка. На картках вказані імена, характеристики, і сили якими володіє істота. У будиночках прекрасні створення Zoobles можуть спати, як зверху, так і всередині нього.

Іграшки настільки різні, що дітвора може зібрати цілу їхню колекцію і зробити своє власне містечко. При виборі цих чудових іграшок поцікавтеся у менеджера їх розмірами, адже крім відмінностей у вигляді стихій, вони можуть мати різні розміри. Деякі можуть з'єднуватися і створювати великих бакуганов. Під час гри у кожної дитини розвивається уява, пам'ять і дрібна моторика рук. З такими іграшками рекомендовано грати дітям старше п'яти років. Вся наша продукція виготовлена з якісних і міцних матеріалів, безпечних для здоров'я дітей, чому свідчать сертифікати якості нашої продукції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь