Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке SEO та навіщо воно потрібне

SEO (англ. Search Engine Optimization, пошукова оптимізація) - це методологія або процес, метою якого є сканування, індексування та ранжирування кожної сторінки веб-сайту так високо, наскільки це можливо, в органічної (неоплачуваної) видачі пошукових систем.

Багато хто до цих пір не знають, що таке seo просування і як він може допомогти бізнесу. SEO - це робота з органічними результатами пошуку, яка відіграє величезну роль в просуванні бізнесу.

Якщо в загальних рисах, то мова про розуміння того, що люди шукають в інтернеті, які слова вони використовують і які типи контенту їм подобаються. Як тільки ви зрозумієте, що шукають люди, ви зможете створити воронку продажів, по якій користувачі будуть проходити і робити покупку.

Чому SEO важливо?

Клієнтів можна направляти в воронку різними способами, включаючи контекстну рекламу, соціальні мережі, рекламу у блогерів і інші джерела. Проте, органічні результати займають більшу частину пошукової видачі. Вони отримують більшість кліків в пошуковій видачі, навіть більше, ніж оголошення контекстної реклами, які розташовані над органічної видачею.

SEO надає бізнесу охоплення аудиторії, який їм потрібен для залучення клієнтів. Поки ви націлені на теми, які користуються постійним інтересом з боку цільової аудиторії, SEO-просування є найбільш стабільним методом отримання трафіку.

Google і Яндекс враховують широкий спектр чинників при визначенні рейтингу сайту в пошуковій системі. Пам'ятайте, що мета пошукових систем - спробувати знайти контент, найбільш відповідний запит користувачів. Якщо ваш веб-сайт вдається зробити відповідними запитами, пов'язаними з вашою діяльністю, це величезна перемога.

71.33% пошуків в Google привели до кліку по органічній видачі на першій сторінці результатів видачі. Друга і третя сторінки отримують тільки 5.59%. Ця статистика ще раз підкреслює важливість включення SEO-оптимізації в маркетингову стратегію бізнесу.

Наявність веб-сайту, який не отримує ніякого трафіку, безглуздо. SEO має безліч переваг, які допоможуть вашому сайту зростати:

  1. Кращий користувацький досвід;
  2. Основне джерело потенційних клієнтів;
  3. Більш високі показники конверсії;
  4. Підвищення впізнаваності бренду;
  5. Ефективне управління бюджетом;
  6. Допомагає в конкурентній боротьбі.

SEO допоможе вам створити швидкий і зручний веб-сайт, який буде відповідати вимогам Google і Яндекс.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь