Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Філери Princess: особливості та переваги препаратів даного бренду

Фахівці рекомендують коригувати перші симптоми старіння шкіри тільки-но вони починають з'являтися. Для усунення складок, боротьби з іншими віковими проблемами використовуються філери. Це наповнювачі для ін'єкцій для підшкірного введення в місця, де утворилися зморшки.

Також засоби застосовуються з метою збільшення об'єму, зміни форми підборіддя, скул, щік, губ. Це універсальні препарати, за допомогою яких вдається успішно позбуватися від симптомів старіння шкіри, збільшувати, змінювати, підкреслювати форму тих або інших частин обличчя.

Філери мають консистенцією густого гелю. Вони дозволені до застосування з 25-ти річного віку. Процедура абсолютно безпечна, безболісна. Результат її виконання зберігається протягом двох років.

Філери Princess: різновиди, особливості кожної групи

Серед косметологів та їх пацієнтів найбільшою популярністю користуються препараты Princess, це лінійка відмінних високопластичних дермальних наповнювачів на основі гіалуронової кислоти. Їх виробництвом займається австрійський концерн Croma, використовуючи технологію Smart.

Серія Princess містить наступні лінійки:

  1. Filler - засіб призначений для біоармування, розправлення дрібних зморшок, підтягування шкіри. Одна ін'єкція містить 23 мг/мл гіалуронової кислоти, що дуже близько до фізіологічної дозі. Укол робиться в середні, поверхневі шари шкіри;
  2. Volume - насиченість основного інгредієнта аналогічна попередньому препарату, проте наповнювач відрізняється більшою щільністю. Застосовується склад для об'ємно-контурної пластики. Він дозволять відновити контури обличчя, вирівняти рельєф. Вводиться гель в глибокі, середні дермальні шари;
  3. Rich - гіалуронової кислоти тут міститься 18 мг/мл. Вводиться в середні, поверхневі шкірні шари для усунення так званих гусячих лапок, зволоження, тонізації дерми;
  4. Contour - найбільш щільна ін'єкція в гамі, концентрація гіалуронової кислоти рівна 20 мг/мл. Можна застосовувати для відновлення контурів тіла.

Переваги філерів з Австрії

Завдяки тому, що філери цього бренду виробляються на основі гіалуронової кислоти підвищеного рівня очищення, їх можна використовувати, не роблячи пацієнту аллергопроб. Досконала пластичність і біосумісність попереджає здавлюванню тканин, деформації структур клітин. Ці особливості дозволяють вводити ін'єкції, як молодим, так і літнім людям.

Філери  Princess можна комбінувати з іншими речовинами з гіалуроновою кислотою. Тому у людини при використанні даних засобів не виникне ніяких ускладнень.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь