Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сюжети для вишивання хрестиком

Дуже багато людей зараз, в наше століття технологій, отримують постійний стрес: скажений ритм міста, напруга на роботі, постійна і одноманітна рутина. І більшість людей знаходять заспокоєння і відпочинок в улюблених хобі: шиття, в'язання, рибалка, спорт, вишивання, читання... І в кожному хобі є свої прикмети та повір'я. Давайте ознайомимося з прикметами у вишивці хрестиком ближче.

Протягом багатьох століть одним з улюблених занять у дівчат і жінок була вишивка. Вишивали хрестом, гладдю, гобеленом. І в будь-якому вигляді цього рукоділля сформувалися свої прикмети, які працюють досі. Вони насичені енергією багатьох поколінь вишивальниць, підтверджені величезною кількістю результатів. І дотримуючись нескладних правил, можна застосувати їх у своєму захопленні.

В очікуванні дива

Якщо дівчина хоче пізнати радість материнства, то наборы для вышивки крестиком Чудесная игла потрібно підбирати з ангелами, або маленькими дітками. Образ Мадонни з немовлям на руках теж дуже добре спрацює.

Гроші в домі

Для залучення грошової енергії дуже добре працюють східні мотиви:

• Грошове дерево повинно бути виконано в червоних тонах, з непарною кількістю традиційних китайських монет, з квадратним або круглим отвором посередині, та ієрогліфами.

• Вишита кішка з піднятою лапою, виконана в трьох кольорах теж дуже добре притягує гроші. Особливо якщо у неї на шиї висітиме одна з китайських монет.

• Ну і куди ж без всім відомої Грошової жаби. Велика, зелена, з монетою в роті, на купці з таких же монет, дуже сильний магніт для грошей.

Всі такі обереги повинні розташовуватися біля входу в дім.

Пейзаж з горами і фонтанами теж служить прикметою до багатства. Але не варто вишивати водоспад, так як вода стікає вниз, і гроші теж витечуть з дому. Якщо вас цікавлять наборы для вышивания в Муркины Рукоделки, то радимо перейти за даним посиланням.

Успіх в кар'єрі

Для успіху в кар'єрі на картині повинен бути вітрильник, золота рибка або коропи, бджоли, орел або фенікс.

Черепаха - на здоров'я

Для побажання довголіття і здоров'я можна вишити сюжет з журавлями. Чудово з ними буде поєднуватися сосна, або її гілка, оскільки сосна здавна символізує довге життя. Серед дерев оберегом для здоров'я вважаються персик, береза ​​і бамбук. Серед квітів символ довголіття - ірис; серед тварин - черепаха.

Конюшина або підкова

Якщо ж розмова піде про удачу, то тут не так вже й багато сюжетів, але зате вони дуже ефективні!

• Підкова. Старовинний знак удачі, але зараз багато хто забув, як вона повинна розташовуватися. Дуже часто трапляються підкови, повернені півколом вгору. А для залучення удачі підкова повинна бути розташована півколом вниз, утворюючи тим самим чашу.

• Кінь, який стрибає вперед обіцяє зміни на краще. Він принесе з собою удачу і успіх в роботі.

• Ну і звичайно ж чотирилиста конюшина.

На сторожі від зла

Лев, тигр або вовк завжди відганяли нечистих в помислах людей. Їх зображення потрібно вішати навпроти будь-яких дверей, але вони не повинні бути в оскалі, їх насторожений і уважний вигляд більш небезпечний для нечисті. А якщо буде вишита собака, то крім оберега від зла, вона приведе в будинок вірних друзів.

Оберегами можуть бути дзвіночки, або, навіть кажани, їх повинно бути п'ять: для здоров'я, для довгого життя, для благих справ, для багатства і для успіху.

Універсальні сюжети

Ну і у вишивці теж є свої універсальні сюжети, які вишиваються на виконання будь-якого бажання, це маяк і млин. На канві сюжету пишеться бажання, і вишивається робота. В процесі вишивання варто звертати увагу на те, як просувається робота. Якщо нитки плутаються, чіпляються, пушаться або рвуться - то є дуже серйозні перешкоди для здійснення бажання.

Будь-який сюжет, вишитий як оберіг, можна подарувати коханим і рідним. Під час вишивання треба думати, що ви вишиваєте не собі, представляти ту людину, якій вишиваєте.

Обереги, вишиті своїми руками - дуже сильні, в них вкладена частинка душі, позитивна енергія, сакральний зміст, але й сидіти склавши руки, сподіватися тільки на силу оберегів - не варто.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь