Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Настільні ігри та пазли

Знайомство дитини з навколишнім світом відбувається під час гри, яка повинна не тільки містити розважальний елемент, але і співвідноситься з актуальним рівнем розвитку. Коли маленький чомучка втомлюється від улюблених ляльок і машинок, приходить час познайомити його з дивовижним світом дитячих настільних ігор. Традиційні розваги тільки розвивають пізнавальний потенціал крихти, але і формують інтерес до різних понять. Також, формат створює відмінні умови для налагодження довірчого сімейного спілкування.

Вибираємо кращі настільні ігри

Базовий принцип будь-розвиваючої діяльності - перехід від простого до складного. В умовах, коли продаж настільних ігор ведеться повсюдно, батькам важливо знайти улюбленому чаду розваги, відповідні віковим і індивідуальних потребам.

Кожній турботливій мамі хочеться, щоб улюблений малюк виявив гросмейстерські здатності, з легкістю створював монопольні бізнес-імперії. Але, для досягнення успіху почати слід з малого - впевненого завоювання перемог в лінійних іграх, що сприяють розвитку базових навичок - кмітливості, спритності, уважності, посидючості, винахідливості.

В каталозі настільних ігор представлені цікаві варіанти корисних розваг для хлопчиків і дівчаток різного віку:

  1. навчальні та інтелектуальні - шахи, «Руммікуб», «Чотири в ряд»;
  2. меморі - карткові ігри на розвиток пам'яті;
  3. сюжетні - гри з класичним ігровим полем, перемога в яких залежить не тільки від майстерності учасників, а й волі випадку;
  4. ігри на розвиток спритності і дрібної моторики - колекційні варіанти Дженга;
  5. імітаційні, які сприятимуть розвитку емоційності та винахідливості, - «Фіббер», «Хапай вуса».

Дитячі настільні розвиваючі ігри створюються провідними виробниками відповідно до вікових рекомендаціями з обов'язковим дотриманням стандартів якості. При виборі чергового корисного подарунка малюкові можна керуватися виключно особистими уподобаннями. Магазин пропонує вашій увазі тільки цікаві настільні ігри, які були високо оцінені діточками і дорослими в багатьох країнах світу, а тепер доступні в нашому магазині настільних ігор з доставкою по Києву та Україні.

Дитячих настільних ігор багато не буває

Грати в настільні ігри можуть все, перемагати - мало хто, а програвати з гідністю і при цьому продовжувати любити мистецтво гри - одиниці.

Настільні ігри для дівчаток і хлопчиків будь-якого віку допоможуть розвинути не тільки базові ігрові навички, а й важливі життєві вміння та установки: стриманість, цілеспрямованість, впевненість у власних силах, розуміння того, що за поразкою обов'язково слід перемога.

Для досягнення серйозних особистісних успіхів, дитині потрібно часто грати в прості і складні, великі і маленькі «дорожні» гри. Найкраще це робити в колі сім'ї, де з розумінням поставляться до реакції на перші перемоги і поразки. Щоб почати, потрібно підібрати настільну гру за доступною ціною в інтернет-магазині https://xgaming.org/, зібрати команду, уточнити правила і зануриться в дивовижні ігрові пригоди, які обов'язково подарують нові знання і позитивні емоції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь