Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яку кавоварку вибрати: автомат чи суперавтомат

Процес приготування еспрессо відпрацьовували протягом століть в Італії. Це єдиний метод, який може повністю оптимізувати 800 поєднань смаженої кави, не дозволяючи природним кислотам, таким як таніни, зіпсувати напій.

Заварюють еспресо, пропускаючи майже киплячу воду під тиском крізь мелену каву і фільтр. Він дуже густий і дуже концентрований. Але як зробити це вдома?

Для цього є автоматичні і суперавтоматичні кавомашини на ринку, наприклад, кофемашины Bezzera.

Автоматична кавоварка

Як походить з назви, машина Bezzera робить майже все за вас. Кава і вода будуть виміряні і дозовані, тому все, що вам потрібно зробити, це вибрати одну або дві порції і натиснути кнопку. Більшість автоматичних еспресо-машин поставляються з бортовими кавомолками.

Все, що вам потрібно зробити, це завантажити фільтр і спінити молоко, і все готове до роботи.

Автоматичні кавомашини Bezzera надзвичайно прості у використанні, але вони вимагають очищення. Придбати кофемашину Bezzera в офіс можна за посиланням вище.

Суперавтоматична кавоварка

З суперавтоматичною, все, що вам потрібно зробити, це покласти чашку в лоток, натиснути кнопку і чекати, поки ваша кава буде готова.

Хоча ви зазвичай зможете вносити дуже невеликі зміни в розмір подрібнюваних частин, тобто маєте дуже мало контролю над змінними параметрами.

Ще одним істотним недоліком суперавтоматичних кавоварок є те, що вони зазвичай вимагають професійного очищення.

Багато суперавтоматичних еспресо-машин поставляються з молочним баком, який спінює і наливає молоко, це ідеально підходить для капучино і латте. Більшість з них мають вбудовану кавомолку.

1. Категорія еспресо-машини: ви дійсно хочете автомат?

Це може здатися дурним питанням, але воно має ключове значення, якщо ви хочете отримати кавоварку, що ідеально підходить для ваших потреб.

Основною перевагою автомата є зручність, коли швидкість наближається до секунд. З іншого боку, ви, як правило, не зможете внести зміни в процесі варіння.

2. Зручність для користувача

Безглуздо вкладати гроші в пристрій, щоб заощадити ваш час і зусилля, якщо в кінцевому підсумку у вас почнеться головний біль при навігації.

Подумайте про елементи управління і про те, як легко до них отримати доступ, а також наскільки зручно машина буде стояти на вашій робочій поверхні.

3. Якість збірки

Коли ви вкладаєте значні кошти в автоматичну еспрессо-машину, ви повинні поставити якість збірки і довговічність на перше місце.

Більшість будуть виготовлятися з нержавіючої сталі або алюмінію, і вони будуть мати різні ступені міцності пластикових компонентів.

Подивіться відгуки користувачів, де люди, як правило, будуть досить чесними, якщо продукт їх підвів.

4. Чищення та догляд

Подивимося правді в очі, очищення кавових апаратів може бути справжньою проблемою. Подивіться на моделі, які включають в себе хоча б деякий ступінь автоматичного очищення, так що, принаймні, частину роботи зроблять за вас.

5. Якої гнучкості налаштувань ви можете досягти?

Одним з головних недоліків суперавтоматичних кавоварок є той факт, що процес повністю керується на розсуд установок.

Якщо ви любите трохи більше контролювати свій напій, пошукайте моделі, що дозволяють регулювати температуру води, піну і міцність кави, а також тип напою, який ви хочете. Багато автоматів тепер надають можливість досить гнучких налаштувань.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь