Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати фарбу для волосся

Жінки давно переконалися: щоб перетворитися, зовсім необов'язково йти в дорогий салон. Багато навчилися ефективно змінювати колір волосся вдома. Однак деякі з них стикаються з тим, що після фарбування волосся випадає. Крім того, часто вони бувають розчаровані новим відтінком. Причина криється в неправильному виборі фарби. Щоб уникнути цих неприємностей, краще порадитися з фахівцем, перш ніж зробити остаточний вибір. Не забувайте, що потрібно не просто уважно вивчити цифри на упаковці. Обов'язково слід поцікавитися датою виготовлення продукту. Купівля простроченої фарби може обернутися неякісним забарвленням, а то і зовсім втратою частини шевелюри.

Зверніть увагу на відтінок і вміст аміаку, який, до слова, не лише відмінно зафарбовує сивину, а й радикально змінює колір. Дуже добре справляється з сивиною стійка крем-фарба для волосся. А фарба Anthocyanin надає волоссю сяючий і глибокий колір, одночасно фарбуючи і доглядаючи за ними. Структура волосся при цьому залишається неушкодженою. А ось тим, хто хоче лише освіжити свій вже існуючий відтінок, підійде не включаюча аміаку фарба.

Знання колористики допомагає правильно вибрати фарбу для волосся

Взагалі, колір волосся - поняття індивідуальне, і одна і та сама фарба може давати абсолютно різний ефект на різних типах волосся. Найпоширеніша помилка - вибирати фарбу по картинці на упаковці. У більшості випадків результат буде зовсім іншим, ніж це можна бачити на коробочці. Потрібно дуже уважно прочитати інструкцію, яка розповість, який відтінок ви отримаєте на виході. Перевірте також, щоб упаковка не була пошкоджена.

Відтінок шкіри теж має значення! Холодні тони добре поєднуються з попелястим блондом і темними відтінками з бордовим відливом. Якщо ж у вашої шкіри теплий відтінок, сміливо беріть золотисті тони. А якщо вам добре знайомі муки вибору, і ви ніяк не можете визначитися з фарбою, беріть більш світлий тон - пофарбуватися в темний ніколи не пізно. При кардинальній зміні іміджу краще не поспішати і спробувати полуперманентну фарбу, яка змиється приблизно за 28 днів. Це термін, за який цілком можна зрозуміти, чи подобаєтеся ви собі з таким відтінком, або хочете що-небудь змінити. Перед тим як приступити до фарбування, не нехтуйте тестом на чутливість і змастіть ділянку за вухом невеликою кількістю розведеної фарби. Кілька наступних годин покажуть, чи є у вас алергія, і чи можна прийматися за волосся.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь