Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги та недоліки палаючих турів

Якщо є гостре бажання відпочити на закордонному курорті на славу, але для цього поки немає фінансової можливості, тоді зверніться в туристичну компанію і залиште бронь на гарячий тур на сайті https://tour1.com.ua/. Ви зможете відвідати різні країни світу, оселитися в комфортабельних готелях на 4-5 зірок і при цьому викласти за путівки дуже скромні суми грошей.

Переваги та недоліки палаючих турів

Що собою являють гарячі тури

Гарячий тур - це звичайна путівка, ціна на яку знижена. Відмінність полягає не тільки в доступній вартості, але і в оперативності вильоту туриста - часом на збори дається кілька годин, але в середньому мандрівник має від 10 до 1 дня на те, щоб зібрати сумку і підготувати документи для швидкої поїздки.

Деякі мандрівники вважають, що купувати горящие путевки - справа небезпечна і ризикована. Адже не дарма існує думка, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. Насправді, активне зниження ціни на путівки обгрунтовано економічно. Туроператор не завжди правильно прогнозує попит на певний тур.

Також низька активність покупців путівок може бути пов'язана з надзвичайною ситуацією - природним катаклізмом або нестабільною політичною обстановкою в країні відвідування. В цьому випадку турагенції вигідно в останні дні перед вильотом розпродати квитки за мінімальною вартістю - в цьому випадку їм вдасться повернути хоча б певну частину недоотриманих грошей, що також важливо. Тому, зниження вартості путівки на 50-70% цілком доцільно - виграє як мандрівник, так і туроператор.

Переваги та недоліки палаючих турів

Переваги гарячих турів

Придбання палаючого туру має кілька важливих переваг:

  1. низька вартість путівки (знижка часом досягає 70%);
  2. наявність додаткових бонусів, які входять у вартість палаючого туру (все залежить від уподобань того клієнта, який змушений був відмовитися від поїздки і путівку якого ви викуповує за смішною ціною);
  3. високий рівень сервісу - часом ви за мінімальну плату можете викупити поїздку VIP-класу.

Існує і ряд недоліків гарячих путівок.

  1. Це оперативність відльоту - на збори часом залишається всього кілька годин.
  2. Також незручністю є відсутність можливості здачі балетів.
  3. Клієнт не може вибирати країну для подорожей - все залежить від випадку.
  4. Найбільш часто гарячі тури потрапляють на той сезон, який користується найменшою популярністю у туристів.
  5. В цей період року погода не сприяє відпочиваючим, тому мандрівникам потрібно готуватися до того, що більшу частину відпустки їм потрібно буде провести в готельному номері.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь