Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Освітлюючий крем для обличчя який реально допомагає. Що повинно бути в складі

Вибір освітлюючого крему повинен грунтуватися на вивченні компонентів, що входять до його складу. Важливо розуміти, що саме від змісту правильних інгредієнтів буде залежати результативність впливу і швидкість лікування.

  1. Третінол. Служить стимулятором клітинного оновлення; прискорює ексфолиацию тканин з пігментацією. При тривалому застосуванні може розвинутися стійке лущення, тому виконуйте рекомендації і не збільшуйте самостійно період лікування продуктами з цим компонентом.
  2. Гідрохінон. Ефективно гальмує дію меланоцитів, але дуже токсичний. Виробники включають його до складу продукції, незважаючи на те що деякі фахівці зовсім не радять купувати засоби з вмістом гідрохінону. Підійде для використання протягом трьох місяців, не більше того.
  3. Токоферол. Натуральний антиоксидант, омолоджує шкірні покриви і освітлюючий потемнілі ділянки.
  4. Арбутин. Рослинний компонент, ефективно впливає на гальмування меланоцитів. Схожий з гідрохіноном, але не є токсичним і не дає побічних реакцій.
  5. Аскорбінова кислота . Покращує метаболізм; зменшує виробництво меланіну, а також зміцнює судинні стінки.
  6. Койєва кислота. Незважаючи на результативність в усуненні пігментації, є токсичною речовиною. Фахівці радять щодня застосовувати засоби з койевой кислотою не довше двох місяців.
  7. Молочна і мигдальна кислоти. Впливають на шкіру, зволожуючи до глибоких шарів; доставляють живильні речовини і добре освітлюють пігментні плями.
  8. Гліколева кислота. Впливає на прискорення клітинного оновлення шкірних покривів, що допомагає в позбавленні від пігментації.
  9. Бета-каротин. Нейтралізує рецептори, задіяні у виробництві меланіну; зміцнює і живить шкіру.
  10. Рослинні екстракти. Забезпечують освітлюючі дію; живлять дерму; зволожують і пом'якшують шкіру, роблячи її пружною і гладенькою; вберігають від почервоніння і лущення, повертаючи рівномірний тон.

Добре виглядати в сучасному світі прагнуть не тільки представниці прекрасної статі, а й чоловіки. Що робити, якщо шкіра обличчя не відповідає необхідним критеріям, а епідерміс покритий веснянками, темними плямами, родимками? На допомогу завжди прийде крем для відбілювання обличчя, придбати який можна на сайті cullinan.com.ua.

Що таке відбілюючий крем

Пілінги, освітлюючі шкірні покриви, сироватки, лосьйони і відбілюючий крем для обличчя знадобляться тієї категорії населення, що має проблемну пігментацію. Під даним словосполученням ховається процес потемніння деяких ділянок шкірних покривів. Відбувається це, тому що в надлишку виробляється меланін. Причин такого явища досить багато:

  1. запальні процеси;
  2. ендокринні;
  3. фізичні особливості;
  4. використання лікарських препаратів;
  5. генетичні.

Від того, наскільки глибоко залягає і яка кількість меланіну, буде залежати ефективність використання косметичного засобу. Якщо пігмент знаходиться глибоко, то позбутися від плям буде проблематично.

Косметика, що застосовується в домашніх умовах, дозволяє вирівнювати тональність шкірних покривів, зменшувати розміри і контрастність проблемних ділянок епідермісу.

Використання спеціальних засобів рекомендується косметологами після проведення процедур відбілювання на професійному рівні. Креми будуть підтримувати потрібний ефект.

З чим повинен справлятися відбілюючий крем

Придбана косметика повинна виконувати ряд певних функцій:

  1. знижувати вироблення меланіну, через якого темніє епідерміс;
  2. знімати ороговілі клітини, що містять меланін з шкірних покривів;
  3. зволожувати;
  4. робити шкіру більш пружною, еластичною і зволоженою.

Важливо! З настанням літнього сезону рекомендується обмежувати час перебування під сонцем. Через ультрафіолет йде посилення пігментації, в результаті чого з'являються нові плями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь