Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо жіночий спортивний костюм

Спортивні костюми потрібні не тільки для регулярних пробіжок на стадіоні або для занять в тренажерному залі. Це відмінний домашній одяг або відповідний комплект на пікнік або для заміської прогулянки, і не тільки. Адже сьогодні актуальний особливий напрямок міського стилю - глем-спорт, а значить, стильні спортивні жіночі костюми цілком будуть доречні в повсякденному житті. І займатися спортом в ньому зовсім необов'язково!

Яку модель вибрати?

Є варіанти демісезонні і літні, велюрові та трикотажні, тонкі і утеплені. Щоб правильно підібрати підходящий, потрібно враховувати сезонність, тип тканини, особливості фігури і забарвлення. Ось як вибрати і купить женский спортивный костюм правильно:

  1. Краще підбирати однотонну модель: так набагато простіше вибрати футболку і кросівки в комплект.
  2. Обмежуватися тільки традиційними відтінками не варто. Поряд з чорним, темно-синім і графітовим популярністю користуються бордові, бірюзові і навіть бузкові і лаймові тони.
  3. Щільність трикотажу вибирають по сезону. Всілякі велюрові і оксамитові моделі підходять для весни з її освіжаючим вітерцем або для прохолодної осені, а тонка бавовна або віскоза незамінні для літа.
  4. Штани можуть бути укорочені або стандартної довжини, широкі, прямі або облягаючі.
  5. Курточки зазвичай пропонуються вільного крою або на манжеті знизу, на блискавці, з капюшоном або з коміром-стійкою.
  6. Фасон вибирають, виходячи з власних уподобань. Те ж саме стосується і декору - аплікацій, нашивок, лейблів. Також вважається, що костюм для походів і для дому може бути оформлений нейтрально, а для міських прогулянок - яскравіше.

Критерії якості

Якщо спорт або активні прогулянки присутні у вашому житті, то краще придбати декілька спортивних костюмів. Адже фасони цього зручного одягу розрізняються залежно від виду фізичної активності. Так, для фітнесу або бігу краще підібрати варіант вільного фасону, а для йоги і стретчинга - з облягаючими штанами.

Також варто відзначити головні критерії якості, які характерні і для прогулянкових, і для спортивних костюмів. Їх три: комфортний крій, приємна для тіла тканина з дихаючою структурою, а також якісне пошиття, рівні й міцні шви.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь