Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Наслідки кодування від алкоголізму

У народі побутує думка, що кодування є небезпечною не тільки для пацієнта, але і для його оточення. Міф про агресивність і неадекватність кодованого людини є загальним оманою.

Якщо враховувати, що закодована людина знаходить більше вільного часу, який вона проводить в здоровому глузді, не виключено, що у неї виникнуть нові пристрасті і заняття. Те, якими вони будуть, залежить від темпераменту людини, її характеру і схильностей. Кодування жодним чином не змінює уявлення людини про світ, її ставлення до близьких і не провокує спалахів агресії.

Вплив на підсвідому сферу є теоретично небезпечним, оскільки неможливо передбачити, як поведе себе людина після впровадження в його мозок установки. Існують випадки, коли після кодування пацієнт починав пити ще більше. Тому вважати методику кодування стовідсотковим захистом від пияцтва не можна.

Через вірогідність можливих ускладнень, які лікар не в змозі передбачити, перед проведенням процедури пацієнту пропонують підписати договір, в якому значиться, що відповідальність за всі наслідки після процедури лежить на самому пацієнті.

Кодування від алкоголізму - метод впливу на людський організм, безпека якого поки не вивчена до кінця. Однак, в ряді випадків такий спосіб усунення залежності є єдиним можливим рішенням проблеми. Надійно закодироваться от алкоголя можна, перейшовши за посиланням.

Що це таке

У наркології кодування від алкоголізму - це метод лікування залежності через навіювання з опорою на фізіологію. Робота ведеться в першу чергу з підсвідомістю пацієнта. Так що практично всі техніки і прийоми запозичені з психотерапії.

Однак останнім часом широкого поширення набули програми, які заявляють про те, що ні впливають на психіку і впливають виключно на мозкові структури. Але це не зовсім так. Ті нейронні зв'язки, які вони зачіпають, відповідають за функціонування ЦНС, когнітивні здібності, почуття і емоції. А це вже область пізнання психотерапії.

Перша проблема кодування

Офіційна медицина заявляє, що всі обґрунтування, якими оперують фахівці, що займаються лікуванням алкоголізму, є псевдонауковими і ніякими серйозними дослідженнями не підтверджені. Проте багато наркологи визнають, що психотерапевтичні установки в ряді випадків спрацьовують і люди позбавляються від згубної залежності.

Друга проблема

Як правило, людину кодують близькі, так як жити з ним стає нестерпно. Однак сам він найчастіше не усвідомлює свого захворювання, не бачить необхідності в лікуванні і не хоче цього. А все методики розраховані на добровільне бажання позбутися від залежності. Це є основною причиною неефективності застосовуваних технік.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь