Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати полікарбонат?

Кольори полікарбонату: світло = тепло

Як правило, чим більше світла проникає крізь лист, тим гаряче він буде відчуватися під листом. Є кілька винятків з цього правила, і вони, як правило, представляють собою преміальні діапазони для різних марок полікарбонатного покриття. Наприклад, є діапазон SolarSmart, Laserlite - 3000. Ці типи листів допомагають спотворювати кількість доступного світла, не пропускаючи стільки тепла.

Величезний вибір листів надано тут: https://www.modernpl.com.ua/. Вони здатні відображати більше тепла. У більш теплих районах Австралії, таких як Квінсленд або Дарвін, зазвичай застерігають людей від використання прозорих плівок. У більш прохолодних частинах світу ясно, відмінний варіант.

Інші фактори навколишнього середовища також повинні брати участь в ухваленні рішень

  1. Орієнтація. Наприклад, західні райони можуть отримати спекотне полуденне сонце. Це означає, що якщо Ви використовуєте полікарбонатну покрівлю для зони барбекю, Вам може знадобитися більш холодну кольорове покриття.
  2. Висота даху. Гаряче повітря піднімається. Таким чином, чим нижче дах, тим тепліше може відчувати область. Іншим фактором є те, скільки повітряного потоку отримає область. Ви отримуєте хороший вітерець в цьому районі?
  3. Заливка. Дерева або будівлі можуть пропонувати тінь у Вашому районі в певний час дня. Подумайте, в який час доби ви очікуєте, що найбільше захочете використовувати покриту полікарбонатом зону. Це може означати, що Ви можете дозволити собі вибрати колір, який пропускає більше світла в той час, коли він не затінений.
  4. Освітлювальні прилади. Вам потрібно багато світла для певної частини будинку? Полікарбонати можна використовувати разом з металевою крівлею, щоб висвітлити ті області, де вам це потрібно найбільше.
  5. Естетика. Можливо, Ви захочете підібрати колірну схему до існуючих частин будинку. Ви можете створити конфіденційність з більш непрозорим вибором. Ви можете бути в захваті після того, як побачите багато листів яскравого кольору, які до того ж чудово виконують свої функції.

Яким би не було Ваше бачення, Ви обов'язково знайдете відмінні варіанти в широкому асортименті полікарбонатних листів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь