Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати чоловічі джинси оптом

У сучасному світі джинси чоловічі - невід'ємна частина багатьох чоловіків. Але час йде вперед, а згодом і мода, тому зараз в магазинах ви знайдете багато моделей джинс. Розглянемо деякі з них:

Завужені джинси чоловічі, модель щільно облягає стегна і має завуженість донизу. Такі джинси надають харизматичності зовнішнім виглядом і підкреслюють спортивну статуру. Якщо ви стежите за модою, то вони повинні бути обов'язково в вашому гардеробі, тим більше що вузькі джинси, придбати які можна на сайті https://optoms.shop/,  універсальні і поєднуються не тільки з джемперами, але з сорочками та футболками. На сьогодні найчастіше вибирають класичний колір джинс - потертий синій, вилинялий блакитний, індиго. До цієї моделі підійдуть і кеди, і кросівки, і навіть черевики.

Джинси галіфе чоловічі це завужені знизу і вільні вгорі, в поєднанні з широким ременем з великою пряжкою - саме це характеризує чоловічі джинси галіфе. Багато хто не може гідно оцінити цю модель. Їх бентежить незвичайний крій і силует цих джинс. Насправді в них дуже комфортно і зручно. Але це не всі їхні переваги. Ці джинси роблять будь-якого чоловіка стильним і модним. Крім того, розміри чоловічих джинсів продаються на будь-яку фігуру.

Джинси чоловічі з матнею ця модель з цікавою деталлю - матнею. Родзинка полягає в тому, що джинси цікаві та креативні, тому вони, безсумнівно, підійдуть чоловікові. На жаль, вони можуть не всім підійти. Але якщо ви стали щасливим володарем джинс з матнею, то потертості і їх колір зможуть підкреслити ваші достоїнства і приховати недоліки.

чоловічі джинси 2Джінси чоловічі класичні - джинси досі не вийшли з моди. Купуючи їх, ви не просливёте нестильна, а навпаки вони допоможуть вам добре виглядати незалежно від того, куди ви йдете. Також безсумнівний їх плюс в тому, що вони відмінно виглядають як з класичними чоловічими туфлями, так і з більш спортивним взуттям.

Рвані джинси чоловічі - це модний тренд останніх років

Якщо раніше дірки і моторошні потертості на джинсах не віталися, то зараз вважається, що це стильно і дуже модно. Найвідоміші дизайнери не соромляться робити їх, тому рвані джинси в магазинах можуть обійтися вам в кругленьку суму. Але що робити, якщо ви прийшли в магазин і важко вибрати потрібний вам розмір? Для цього вам необхідно знати для початку, що розміри джинсів на бирці позначаються двома позначками: W і L, де W - розмір в талії, а L - довжина. Щоб вам було легше зрозуміти який розмір вам брати, то зі свого звичного розміру відніміть 16. Той результат, який ви отримали, і є розмір ваших джинс. Наприклад, якщо ви носите 43 розмір, то поряд з «W» повинна стояти цифра 27.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь