Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як замовити чашку з фото для подарунку

Вам хочеться чогось незвичайного для подарунка коханій людині або сувенір для співробітника - кухоль з фото саме те. Наша організація займається нанесенням фото, малюнків, різних написів на чашках по вашому дизайну.

Асортимент

Якщо немає часу на щось масштабне або не можете придумати, що подарувати - прекрасний варіант чашка з фото. З неї приємно буде пити улюблений чай або каву в будь-якому місці - будь то офіс, дорога або будинок. Посуд з власним зображенням вдвічі приємніше і затишніше.

Якщо заказать чашку с фото, можна зробити цілий колаж з декількох зображень або фото, помістити фото в рамку (якщо воно одне), підписати або вказати дату, написати побажання або помістити прикольну картинку.

Можна замовити кухоль з фотографією, яка змінює зображення в залежності від температури. Налили гарячий чай одна фотографія, охолов - інший малюнок. Секрет термокружки криється в спеціальному покритті, на яке фахівці наносять потрібне зображення.

Переваги кухля з фотографією:

  1. Низька ціна;
  2. Надовго залишає приємні спогади;
  3. Великий вибір кліпартів і зображень;
  4. Висока зносостійкість нанесений;
  5. Яскрава, унікальна.

Виготовлення

У нас представлені кілька матеріалів чашок: керамічні та металеві. Можна наносити зображення на білий або кольоровий посуд (на ваш розсуд). Метод сублімації допомагає наносити абсолютно різні принти і дизайни.
До фотографії або малюнка можна додати привітання в текстовому варіанті. А якщо вірш Ви напишете самі, людині буде вдвічі приємніше.

Як оформити замовлення

Кухоль з фотографією замовити можна у нас. Ми швидко виконаємо ваше бажання і доставимо в будь-яку точку країни. Посуд із зображенням можна замовити в одиничному екземплярі або партією декількома штуками. При зростанні кількості, ціна за одиницю падає. Крім того, в базі даних компанії зберігається ваше замовлення. Тому, втративши або розбивши улюблений подарунок, можна замовити повторний варіант.

Вартість

Ціна на кухоль з фото або текстом невисока. Замовивши сувенір у нас, ви отримуєте високоякісний сувенір з доставкою по Україні. За вашим бажанням, ми можемо запакувати чашку в подарункову упаковку, додати листівку.

Незвичайний і неповторний подарунок обрадує кожного. Кухоль з фотографією можна подарувати не тільки до дня народження або ювілей, а також просто, щоб порадувати людину або залишити пам'ять про себе.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь