Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Лазерна епіляція - що треба знати про процедуру

Гладке тіло без зайвої рослинності - мрія жінки. Це не тільки естетично, комфортно, але і гігієнічно. Відсутність волосків полегшує проведення косметологічних маніпуляцій, домашній догляд за собою. Способи видалення небажаного волосся дають швидкоплинний (гоління, крему) або тривалий (шугарінг, гарячий віск) результат. Але порятунок на все життя - апаратні сучасні способи від https://personalux.com/. Гарантія позитивного результату - 99%. А ще це відсутність болю, ризиків, негативних наслідків.

Лазерна епіляція

Це косметологічна процедура, яка проводиться за допомогою спеціальних приладів. Зародившись в 60-70 роки 20 століття, безперервно удосконалюється. Якщо 10-15 років тому це було боляче, ризиковано, пов'язане з неприємними наслідками для організму, то зараз негативні фактори прагнуть до нуля, а продуктивність - до 100%.

Головна відмінність лазерної від електро- і фото- полягає в більшої результативності, комфортабельності проведення процедури, меншій кількості обмежень. Електроепіляція - болюча, з небезпекою утворення рубців. Фотометодом безсилий проти світлих волосків, при смаглявою шкірі. Ні той, ні інший не рятують від небажаної рослинності назавжди. Фолікул пошкоджується, але не руйнується, з часом відновлюється, стрижень відростає.

Переваги

У порівнянні з іншими видами епіляції:

  • Ефект. Після курсу гарантія 99%, що дія збережеться назавжди.
  • Сумісність. Тоді як інші технології не працюють зі світлим або сивим покровом, смаглявою шкірою, є вимоги до товщини, жорсткості волоссячко. Трьоххвилеві і ELOS дають результат при всіх цветотіпах і особливості.
  • Безболісність. При проведенні відчувається тепло, легке поколювання. Система охолодження, вбудована в апарат, нівелює дискомфорт. Тому пацієнт не відчуває болю.
  • Немає ризику виникнення шрамів, рубців, пошкоджень, роздратування, алергії.
  • Відсутність необхідності відновлення. Після відвідин можна продовжувати звичний спосіб життя, без обмежень.

Показання до відвідування лазерної епіляції - це небажаний волосяний покрив особи або тіла. Ноги, руки, включаючи пальці; підборіддя, віскі, верхня губа; пахвові западини; зона бікіні. Завдяки безболісності проводять обробку живота, грудей, ореолів молочних залоз.

Також не рекомендується робити лазерне видалення волосся під час вагітності, грудного вигодовування. Після хімічного пілінгу, косметологічних омолоджуючих маніпуляцій повинно пройти два тижні. За 2-3 дні - утриматися від сонячних ванн, солярію. Суворою забороною це не є, однак свіжа засмага при впливі фото- і електрохвиль збільшує навантаження. А ось менструація не привід переносити ELOS і трьох-кластерну епіляцію, чим відрізняється від інших способів руйнування фолікулів.

Якщо вибір впаде на студію лазерної епіляції, можна не хвилюватися про можливі протипоказання і наслідки. В центрі працює дипломовані косметологи, які проведуть грамотну консультацію клієнта, врахують ймовірні ризики. Однак не зайвим буде заздалегідь проконсультуватися з лікуючим терапевтом, переконатися, що немає патологій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь