Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Найчастіші помилки новачків в страйкболі

No1 в рейтингу помилок - це звичайно «бажання бути снайпером». Хочу відразу розчарувати, снайперів в страйкболі не буває, бувають «Марксман» (боєць з відносно точною і далекобійною страйкбольною зброєю в складі групи). Я трохи лукавлю, трапляються деякі індивідууми, які примудряються грати в снайпера, але це скоріше дуже рідкісний виняток.

Бути снайпером на практиці новачкові абсолютно точно не сподобається. Справа в тому, що в страйкболі і автоматичні страйкбольні приводи, і снайперські гвинтівки стріляють приблизно на одну і ту же відстань. А добре «протюнений» страйкбольний автоматичний привід, придбати який можна на сайті https://warkit.com.ua/, по точності мало чим поступається снайперській гвинтівці. Якщо говорити про снайперської гвинтівки «з коробки», то найчастіше вона має швидкість вильоту кульки не більше 120 м \ с (0.2 кулею), а це часто навіть менше, ніж у автоматичного приводу для страйкболу «з коробки».

Щоб зробити з базової снайперської гвинтівки щось вартісне, доведеться вкласти не малу суму грошей.
При всьому при цьому, з автоматичної зброї можна вести стрілянину чергами, заливаючи мету кулями, а зі снайперської гвинтівки можлива стрільба тільки одиночними пострілами. За статистикою, якщо новачок купує снайперську гвинтівку, то після першої ж гри він намагається її продати. Якщо хочете повзати в «гіллі» по лісах прикидаючись купиною - плазуйте. Але робити це можна і з автоматичним страйкбольним приводом. Для сильно бажаючих все таки вибрати снайперську гвинтівку,  написав невеличкий текст про те як вибрати снайперську гвинтівку, заснований на особистому досвіді.

Наступне помилка пов'язана з бажанням максимально заощадити і купити «спрінговий» дробовик або гвинтівку (коштують недорого, стріляють одиночними пострілами). Все те ж саме -після першої гри проти людей з автоматичною страйкбольною зброєю прийде повне розуміння, що на «одиночному вогні» далеко не заїдеш, принаймні на початкових етапах гри в страйкбол. Захочеться продати, а ось покупця знайти буде дуже складно.

Як вибрати свою першу зброю для страйкболу?

Якщо у Вас немає знайомих, які розбираються в страйкбольний приводах, то краще відмовитися від покупки страйкбольного приводу з рук. Зазвичай, стара страйкбольна зброя коштує дорожче, ніж нова, так як в ній, найчастіше, була проведена зміна деталей.

Якщо Ви не розбираєтеся в нутрощах, то ризикуєте купити привід з купою проблем всередині або за необґрунтовано високу ціну. Краще не ризикувати, а купити нову страйкбольну зброю в магазині https://warkit.com.ua/ і вкласти пару тисяч в заміну проводки, доведення приводу - шиммінг, прибирання люфтів.

Що потрібно зробити перед тим як купувати свій перший страйкбольний привід?

Перед тим як купувати свій перший страйкбольний привід, найкраще спробувати пограти в одному з клубів міста з прокатним комплектом.

  1. По-перше, Ви на власному досвіді зрозумієте як привід лежить в руках.
  2. По-друге, досвідчені інструктори клубів навчать Вас основам поводження зі страйкбольним приводом, розкажуть правила техніки безпеки, покажуть як заряджати магазини, міняти батарейку і т.д.
  3. По-третє, зрозумієте наскільки Вам взагалі цікавий страйкбол, на практиці може виявитися не все так райдужно як Ви собі уявляли.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь