Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як продовжити термін життя автомобіля або все, що потрібно знати про тенти-чохли на автомобіль

Кожен автовласник замислюється про те, щоб його "улюблениця" якомога довше залишалася в хорошому стані, як зовні, так і всередині. Напевно у Вас є свій автомобіль і Ви теж про це думаєте. Добре, що ви відкрили цю статтю! З неї ви дізнаєтеся прості корисні речі, які допоможуть захистити його від негативних факторів.

Що таке тент-чохол для автомобіля і навіщо він потрібен?

Тент-чохол для автомобіля - це спеціально розроблений продукт, який забезпечує захист автомобіля від зовнішніх чинників, таких як дощ, сонце, сніг, град, вітер, пил, мороз і іній. Він відмінно підійде для зберігання авто як на відкритому повітрі, так і в закритому просторі (вуличне і гаражне зберігання). Приклади тентів можна побачити та замовити той, який вам потрібен, на сайт https://tent-e.com.ua.

Які бувають тенти-чохли для автомобілів?

Здавалося б, навіщо потрібні кілька модифікацій тентів-чохлів для автомобілів. При першій думки про захист автомобіля тентом-чохлом люди часто не здогадуються, що зіткнуться з широким асортиментом і вагомою різницею в ціні.

На перший погляд здається, що тент-чохол є простим виробом з декількох відрізків тканини, зшитих між собою. Це так, проте при пошитті таких виробів варто враховувати розмір автомобіля і тип кузова, а також ретельно підбирати матеріали для виготовлення. Тенти-чохли на автомобіль відрізняються за призначенням. Є тенти, які призначені для захисту автомобіля від сонця, вітру, бруду і вологи. Такі тенти як правило виготовлені з легкого, водонепроникного матеріалу. Вони дуже прості у використанні і зручні в зберіганні та транспортуванні.

Бувають тенти, які призначені для експлуатації в складних умовах, таких як: температура - 60 C, загроза утворення крижаних наростів або інею, сильний, поривчастий вітер та інші агресивні умови зовнішнього середовища. Для захисту автомобіля в такій ситуації, потрібні спеціальні тенти, які виготовляються з міцних, морозостійких, водонепроникних матеріалів, які здатні витримати подібні умови.

Крім перерахованих варіантів є ще один вид тентів-чохлів, які можна винести в окрему категорію - це тенти-чохли "Антиград". Вони забезпечують захист автомобіля від граду. Такі тенти виготовляються з якісних і міцних матеріалів, мають три шари тканини для максимального захисту автомобіля від граду розміром навіть з куряче яйце.

Також, для зимових умов розроблена спеціальна модифікація "утеплених тентів-чохлів". Вони виготовлені з різних шарів тканини. Один з таких шарів - стьобані синтепон, який захистить від холодного вітру і допоможе зберегти тепло у вашому автомобілі.

На сьогоднішній день на ринку автомобільних тентів представлено безліч варіантів. Вибираючи чохол-тент для автомобіля, в першу чергу слід враховувати те, як і де ви плануєте його використовувати (гаражне або вуличне зберігання).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь