Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Реальний термін придатності грудних імплантів: як його продовжити?

З плином часу світовий ринок виробників якісних і сучасних імплантатів стає все ширшим і різноманітнішим. Звичайно, існує така тенденція, що велика частина пластичних хірургів здійснює роботу тільки з продукцією, що випускається однієї конкретною фірмою або виробником, і це нормальне явище. Вибір певного виробника або фірми робиться на основі якості, надійності і вибору продукції тієї чи іншої марки. Чим вищими є ці показники, тим більш популярним буде продукт.

Виробники сучасних імплантатів для грудей дають гарантії, що їх продукція не здатна викликати ніяких ускладнень і новоутворень. При цьому вона вважається безпечною для дитини в процесі грудного вигодовування, а це важливий плюс імплантатів.

Багатьох жінок цікавить питання про можливість знаходження грудного імплантату всередині на все життя. Це було б можливо, але немає ніяких гарантій, що груди збережуть свою незмінну форму протягом довгих років. Наприклад, жінка може виносити і народити дитину, а це  деформує груди. Жодна жінка не може бути впевнена, що через 5 чи 15 років її фігура абсолютно не зміниться. Кожен з нас може схуднути або набрати вагу, а це може порушити пропорційність спочатку підібраного імплантату. Тому налаштуйтеся на такі заходи, як підтяжка грудей і необхідність заміни імплантату.

Можливі причини заміни грудного імплантату:

  1. Витікання рідини з імплантату або розрив його оболонки;
  2. Запалення в області розташування імплантата;
  3. Бажання пацієнтки знову змінити розмір або форму грудей;
  4. Бажання пацієнтки змінити застарілий імплантат на більш сучасну модель.

Перші два пункти є обов'язковими показаннями для заміни імплантату, третій і четвертий пункти пов'язані з особистими бажаннями жінки, але не є обов'язковими.

Не варто випускати з уваги таку можливу необхідність, як замена имплантов молочных желез більш сучасними варіантами. У пластичної хірургії немає вагомих причин для заміни імплантату в разі, якщо його господиня більше не вважає його досить сучасним для себе. Така проблема може почекати ще довгі роки. Адекватна заміна імплантату проводиться тільки при наявності пошкоджень або дефектів в його оболонці. Крім того, якщо у пацієнтки є запалення в області розташування імплантата, яке неможливо вилікувати більш консервативними методами, то необхідно виконати заміну імплантату.

Середній термін служби імплантату сягає 5-15 років в залежності від типу встановленого протеза. Цікаво те, що в більшості випадків термін служби імплантатів грудей триває набагато довше 5-15 років, особливо з урахуванням того, що імплантати не схильні до вікових змін, в той час як тканини людини з віком сильно змінюються.

Імплантат, безсумнівно, може зіпсуватися, але тільки в процесі утворення складок на поверхні його оболонки. У місцях утворення даних складок оболонка імплантату починає активно зношуватися. З цієї причини імплантати, створені з особливого гелію, визнані більш довговічними через відсутність можливості утворення складок.

Важливо усвідомлювати, що з плином часу грудні тканини можуть помітно розтягнутися під впливом ваги імплантатів грудей, а це зажадає подальшого проведення корекційних заходів. Деякі виробники дають довічні гарантії на використання власної продукції, але насправді ці гарантії означають можливість безкоштовної заміни імплантату, який відслужив свій термін, яка не поширюється на всі випадки.

Безсумнівно, наукові і медичні технології не стоять на місці. Швидше за все, незабаром естетична хірургія зуміє досягти певних висот у створенні абсолютно нових грудних імплантатів. Можливо, саме вони зуміють відзначитися нескінченним терміном служби.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь