Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно носити чоловічий браслет

Правило # 1 - браслет тут не головний

Носіть браслет так, щоб він був лише ефектним доповненням до вашого образу, але ніяк не його центром. Прикраси в цілому не повинні перетягувати всю увагу на себе - ні жіночі, ні чоловічі. Аксесуар - це деталь іміджу, але не його суть. Браслет навіть може іноді ховатися за рукавом і «миготіти» лише за певних рухах або жестикуляції.

Правило # 2 - скромніше

Вибираючи браслет на сайті https://8044.com.ua/catalog/muzhskie-kozhanye-braslety/, робіть ставку на шкіру, срібло і матові метали. Занадто сяючий і помітний аксесуар з камінням або виконаний з глянсового жовтого золота підійде хіба що арабському шейху або для циганського барона, але навряд чи це ваш стиль, правда?

Правило # 3 - не промахніться з розміром

Щоб браслет виглядав доречно, він повинен сидіти на зап'ясті ідеально - не бовтатися, що не здавлювати кисть, не виглядати занадто великим щодо вашої руки. Вибираючи годинник, ми завжди враховуємо такі моменти, але і при покупці браслета варто бути уважнішими.

Стилі браслетів - який вибрати?

Спорт

Спортивні браслети, мабуть, найпростіше вписати в чоловічий гардероб. Сам по собі спортивний стиль ні до чого не зобов'язує, а аксесуар легко поєднувати з худі, футболками, кросівками. Якщо у вас також є фітнес-трекер - відмінно! Разом вони утворюють стильну пару, так що носите на одній руці.

Класика

Невеликий металевий твердий браслет або браслет у вигляді товстої ланцюжка - ідеальний варіант для тих, хто хоче поєднувати аксесуар з годинником або кільцем. Підійде любителям стриманого casual або строгих костюмів - все-таки навіть самому серйозному чоловікові іноді хочеться додати цікавих деталей в свій образ. Важливий момент - якщо ви також носите запонки, то вибирайте браслет, який буде з ними гармонійно поєднуватися хоча б по відтінку металу.

Рок-н-ролл

Навіть якщо у вас серйозна робота, сім'я і двоє дітей, це не означає, що «поганий хлопець» більше не живе всередині вас. Тонким натяком на зворохоблену натуру може стати аксесуар, як у рок-зірки, - широкий, з металевими шипами або черепами, що надає образу брутальність і завзяття. До речі, подібні прикраси можна носити навіть з сорочкою або піджаком - несподівана маленька витівка, але чому б ні?

Шкіра та плетіння

Той випадок, коли ви можете носити відразу кілька браслетів одночасно, закривши ними все зап'ясті. Бохо-шик або стиль моряка - тут все залежить тільки від вашої фантазії. Такі браслети часто дарують чоловікам або набувають під час подорожей, тому ви можете наповнити аксесуар особливим, значущим для себе змістом. Що стосується одягу, то і тут довго ламати голову не доведеться - плетені браслети «подружаться» з картатою сорочкою з засуканими рукавами, будь-якою футболкою або пуловером.

Браслет-жетон

Браслети-ланцюжки з металевим жетоном асоціюються з армійської тематики - та сама «група крові на рукаві». Вони увійшли в моду в 1950-х роках, а сьогодні вже стали класикою. Мужні і непомітні, вони поєднуються з будь-яким гардеробом - річ абсолютно універсальна. Але найприємніше, що ви можете зробити на жетоні будь-яку гравіювання, будь то важлива дата, красива цитата або ім'я дорого людини.

З намистинами

Браслет з намистин красиво римується як з дорогим годинником і діловим костюмом, так і з яскравою футболкою і іншими аксесуарами в стилі бохо-шик. Капелька хіпових нікому не зашкодить!

Браслет-талісман

І, нарешті, браслети з символікою - талісман на удачу або оберіг. Бути забобонним зовсім не обов'язково, щоб носити прикрасу з підковою або «від зурочення» - адже ви надаєте речі свій власний сенс, наповнюючи її позитивною енергією. А ще це просто стильно - дозволяє розбавити будь casual-образ яскравим акцентом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь