Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати автосервіс для ремонту і діагностики автомобіля?

Секрети вибору хорошого автосервісу

Кожен автомобіль, з регулярною періодичністю, необхідно позапланово ремонтувати і проводити сезонне технічне обслуговування. Якість проведеного ремонту безпосередньо впливає на частоту поломок.

Від швидкості виконання робіт залежить, як довго машина не буде експлуатуватися. Тому варто серйозно підійти до вибору автосервісу.

Через попит хороші СТО часто бувають завантажені роботою, і доводиться чекати, коли машину візьмуть. Іноді це може тривати кілька днів. Так що варто мати на прикметі кілька варіантів, наприклад, https://aktiv-motors.kiev.ua/uk/to-tr.

При виборі автосервісу варто врахувати наступні нюанси:

  1. Перелік послуг. Чим повніше асортимент, тим краще. Чи входять в нього такі послуги: комп'ютерна діагностика, регулювання розвалу і сходження коліс, миття паливних форсунок, регулювання клапанів, ремонт двигуна і коробки передач, встановлення додаткового обладнання, ремонт кузова, зварювальні роботи. Чи є свої вузькоспеціалізовані фахівці такі як: електрик, моторист, маляр.
  2. Тривалість виконання робіт і здачі їх в строк без запізнень.
  3. Надання всієї документації про виконані роботи з підтвердженням оплати. А так же зазначення терміну гарантії, процедури розгляду претензій та усунення виявленого шлюбу.
  4. Вартість і калькуляція. Фіксована ціна і прозорість розрахунків кошторису.
  5. Наявність власного магазину зі складом. При його відсутності, здійснення пошуку та купівлі необхідних запчастин силами автомайстерні.
  6. Зовнішній вигляд майстерні і використовуваний інструмент. У приміщенні повинно бути чисто, охайно і бути присутнім сучасне обладнання.
  7. Дотримання технології виконання ремонту.
  8. Можливо, спостерігати за процесом ремонту з безпечної зони для клієнтів і відсутність заборон на це.
  9. Повернення демонтованих запасних частин. Це гарантія того, що на автомобіль дійсно були встановлені нові запчастини.
  10. Ставлення до клієнта з боку всіх співробітників.
  11. Повнота наданої інформації про організацію, і її контакти.
  12. Відгуки і репутація фірми.

Не варто гнатися за дешевизною, а також робити висновки, про якість спираючись на сильно високу вартість. Якщо робота виконана добре, з використанням якісних запчастин, наступний ремонт буде потрібен не скоро.

Ставлення до клієнта і інші нюанси

Дуже важливим є ставлення до клієнта і його майна. Крім якісного обслуговування і грамотно наданої інформації, важлива поведінка співробітників фірми в спірних і конфліктних ситуаціях.

Помилитися може будь-який фахівець. Основним показником в даному випадку є вчинені дії для усунення даної помилки.

Відгуки варто почати збирати зі своїх знайомих автолюбителів, особливо зі стажем. Якісні послуги з ремонту машин можуть надати як офіційні дилери, так і незалежні юридичні, а також приватні особи.

Новий автомобіль необхідно обслуговувати тільки у офіційних дилерів, так як він знаходиться на гарантії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь