Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ЯКІ Прикраси НОСИТИ У 2020 РОЦІ

Нове життя, якого ми всі так довго чекали, наступило: подумати тільки, ми зробили крок в 20-і роки 21 століття! З минулого ми візьмемо в них тільки найкраще: велич античного світу, барокову естетику середньовіччя, сміливі гасла минулого століття і питання про збереження природних ресурсів заходу 10-х років. Всі ці багатства стали Мегатрендом, який проситься до вас в колекцію ще до настання календарної весни.

ДАРИ ПРИРОДИ: ВЕЛИКЕ КАМІННЯ

У році, що минув, 2019-ому, питання екології стояло небувало гостро, а мода гостро на це реагувала. У Хайлайті наступаючої весни - камені нестандартних форм і кольорів, краса яких не доводиться технологічними хитрощами до гламурно-ідеальної. Навпаки, мати-природа з її фантазією і апріорі бездоганним смаком робить за дизайнерів всю їхню роботу. У тренді - максимально природні відтінки і природні вкраплення, а також вставки, які раніше ви, можливо, через лише повверхневе знайомство обходили увагою: зелені аметисти і Раухтопази, перламутр, ситалли-султаніти і ситалли-рубелліти. Купити біжутерію високої якості можна за посиланням.

МІЦНІ ЗВ'ЯЗКИ: ЛАНЦЮГИ

На нашій пам'яті тренд переживає друге пришестя: розчохлюють великогабаритні шийні ланцюжки з 2010-х - в ті часи їх було можна носити з базовою футболкою з підвернутими рукавами і boyfriend jeans. Зараз, в епоху тотального міксу і джинсів mom's, ультрамодним чином є будь-що: при відсутності настрою вбиратися все одно будете виглядати круто. Особливо гарні ланцюги з об'ємними блузами і костюмами-двійками, а ось прямих рокерських і гранжевих цитат можна і модно уникати.

Масштабування: STATEMENT-ПРИКРАСИ

Не треба соромитися: заявляємо про свій намір блищати дзвінкіше і голосніше. Прикраси сумуються, стають знаковими і самодостатніми - їх більше не треба розглядати, збільшуючи Селфі на екрані телефону. Statement (англ. «Заява»), або посил, у них єдиний - говорити про те, що любиш, відкрито. Ця гра на максималку вам обов'язково сподобається: багато хто з них виглядають кутюрно, майже high jewelry, а інші - настільки харизматично, що самому зухвалому лукові - бути!

НАЗАД ДО ВИТОКІВ: ЕТНОС І АНТИЧНОСТЬ

Самобутність і самовизначення - глобальний тренд на порозі нового десятиліття: важливо не втратити зв'язок з корінням перед широким кроком в майбутнє. У моді бути різними, підкреслювати індивідуальність і нести свої відзнаки як прапор свободи. Змішання кордонів і культур, загальна космополітична свідомість і боротьба за права вилилися в тренд, який сподобається вам своєю автентичністю. Камбек етно і бохо знадобиться нам для образів в стилі 70-х, мікротренда наступаючої весни, а стилізації під античність з архетипними образами древніх римлян можна вписувати в ювелірний гардероб вже зараз.

РАЙСЬКА насолода: «МОРСЬКІ» і «Тропічні» Прикраси

Мислячи глобально, ми розуміємо, що світ набагато ширше, ніж ми звикли. Вийшовши за рамки дім-робота-дім, потім - мегаполісу, потім - окремої країни, ми потрапляємо до незайманої природи, по якій відчайдушно сумуємо в очікуванні відпусткових днів. Фотознімки води, піску і західного неба, розпатланого волосся в морській солі, засмаглих рук і стиглих фруктів - сонячні батареї, які допомагають пережити зиму. А ще є вони - золоті "Нагадування» з тропічною монстерою, знайденою перлиною або змієм-спокусником, спокушати на повторний гарячий тур в справжній paradise. Охоче піддаємося!

Вмимкаючи кольори: барвисті прикраси

Ажитація від нового ізбраннного короля на рік, відтінку Pantone Classic Blue, поширилася повсюдно: під роздачу потрапили і аксесуари. Тут все зрозуміло: монолук синього кольору комусь здасться занадто сміливим, тому синій можна носити дозовано і зонувати. А його мікс з вітальним і тому контрастним «Жовтим ірисом» народжує не лише модний ефект колор-блок, але і якнайшвидше бажання вийти з зимового анабіозу. Ми скучили за сонцем, морем, впевненим ранковим підйомом і компліментами. Весна, прийди!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь