Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які є парфуми на розлив?

Парфуми на розлив стають все більш популярними. Ми можемо спостерігати значне збільшення інтересу до їх купівлі. Ця популярність в першу чергу пов'язана з тим, що їх можна купити набагато дешевше, але в той же час в дуже хорошій якості. Переваги наливної парфумерії від premier-parfum-pp.ua також включають в себе дуже привабливі аромати, схожість з ароматами відомих брендів і можливість купувати аромати в різній упаковці.

Які є парфуми на розлив?

Парфуми на розлив в більшості випадків аналогічні ароматам відомих брендів. Якщо бренд випускає певний аромат, він ніколи не стає власником патенту на цей аромат. Аромати ефемерні, вони ніколи не можуть бути відтворені таким же чином, і тому вони не можуть бути підроблені. Оскільки аромат не підлягає патентуванню, не дивно, що різні парфумерні фірми виробляють дуже схожі аромати і можуть робити це абсолютно легально.

Аромат не може бути відтворений, він не може бути створений в точно такій же версії, навіть якщо використовуються ті ж інгредієнти і ті ж пропорції. Масла та інші інгредієнти парфумерії кожен раз мають різні параметри, вони видобуваються з культур з різними характеристиками, тому вони ніколи не бувають ідентичними. Це, в свою чергу, запобігає точному запаху виробничих партій, відтворюваних навіть однією і тією ж компанією. Парфумерні рідини з дуже схожим ароматом можуть створюватися в самих різних місцях, і поки вони підписані брендом свого справжнього виробника, вони завжди законні.

Наливна парфумерія - вони відрізняються від оригіналу?

Коли відомий бренд виробляє аромат, він намагається максимально використовувати його. Окремі, зазвичай дуже дорогі рекламні кампанії створюються для даного аромату. Сотні, а іноді і тисячі людей зайняті їх створенням. Їх вартість роботи немаленька, і ці витрати повинні бути покриті з кишені покупця. Тим часом, парфумерія на розлив, яка еквівалентна парфумерії від відомих брендів, не так широко просувається. На її просування не витрачаються мільйони, тому ви можете значно скоротити свої остаточні витрати на покупку.

Парфуми на розлив упаковується в набагато дешевші пляшки і в набагато дешевші картонні коробки. Їх однорідні, класичні форми і розміри гарантують, що ви завжди можете використовувати аромат з комфортом. Маленькі пляшечки вміщаються в вашій руці, і ви завжди можете носити їх з собою в сумочці. Парфумерні товари виробляються аналогічно, але без маркетингу, який штучно збільшує їх ціну.

Переваги розливної парфумерії

Наливна парфумерія, безсумнівно, характеризується багатьма перевагами.

  1. Зручно - парфумерні еквіваленти продаються в невеликих скляних флаконах, які завжди можна поповнити із загальної пляшки.
  2. Дешевше - парфуми на розлив в кілька разів дешевше, ніж духи в пляшках. Їх більш низька ціна обумовлена, перш за все, значно нижчою вартістю маркетингових кампаній. Відсутність дорогих пляшок і величезних рекламних акцій означають, що в цьому випадку ми платимо тільки за сам продукт.
  3. Відмінна якість - парфуми мають дуже хорошу якість.
  4. Майже не відрізняється від оригіналів - людський ніс не ідеальний орган, і нюхає не так ідеально, щоб реєструвати дрібні нюанси в запахах. Тому аналоги парфумерії практично такі ж, як у відомих брендів.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь