Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Пошук надійної стоматологічної клініки: як пацієнту зробити вибір

Чим більше можливостей, тим складніше пацієнтові визначитися.

Здавалося б, вибирай - не хочу.

Але як, не будучи експертом, знайти надійну стоматологію? Конкуренція між клініками зростає, клієнтів заманюють акціями і низькими цінами.

Але така маркетингова гра призводить до нечесної конкуренції - страждає якість роботи. Адже професіоналізм не може низько цінується.

Аналіз сайту стоматологічної клініки.

Поважаюча себе сучасна стоматологія має представництво в інтернеті, наприклад, стоматологічна клініка у Львові. Як мінімум - це сайт-візитка з контактною інформацією. Солідні установи активно спілкуються зі своєю постійною і потенційною аудиторією в мережі, представляючи безліч різної актуальної інформації.

Під час візиту на сайт перевірте :

  1. зовнішній вигляд, наявність дизайнерських «фішок» у вигляді спливаючих вікон та іншого. Це не має безпосереднього відношення до професіоналізму лікарів, але говорить про рівень клініки й серйозний підході керівництва до іміджу;
  2. адреси і телефони відділень, графік роботи;
  3. сторінки лікуючих лікарів, інформацію про їх освіту, досвід роботи, стажування;
  4. інформацію про процедури, застосовувані технології і ціни;
  5. чи зручна і інтуїтивно зрозуміла навігація.

Клініки преміум-класу як орієнтир для всіх пацієнтів

Не всі пацієнти мають можливість лікувати зуби в стоматології високого рівня. Але такі клініки є відмінним орієнтиром для порівняння.

Якщо вартість процедур в кабінеті стоматолога економ-класу не сильно поступається цінами від цін елітної клініки, то варто задуматися про сумлінність «соціальної» медицини.

Клініка не повинна приховувати:

Відкриту і чітку заяву переваг по пунктам (а не загальні фрази на кшталт «ми кращі») - це знак того, що стоматологія стежить за тенденціями на ринку і ретельно вивчає запити клієнтів.

У стоматології преміум-класу - завжди самі передові методики і технології, від цієї інформації можна відштовхуватися, порівнюючи послуги клінік різного рівня.

Що ще потрібно знати про гарну стоматологію.

Знаком якості вважається сімейний статус клініки, коли пацієнти ходять в неї поколіннями. З цього можна зробити висновок про її присутність на ринку стоматологічних послуг не один десяток років.

Ми не будемо говорити про само собою зрозумілі речі - чистоту, відсутність черг, уважне і доброзичливе ставлення до пацієнтів.

Але наостанок важливо звернути увагу на такі моменти :

  1. велике приміщення, рентген-апарат і дозвіл на його використання;
  2. відкритість і компетентність лікаря: пацієнт повинен отримати повну інформацію про способи вирішення проблеми, про план дій і приблизну вартості лікування;
  3. оформлення документів: підписання договору на надання медичних послуг, заповнення медкарти, видача чеків, гарантія на виконану роботу.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь