Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати золотий браслет

Основний матеріал виготовлення всіх ювелірних виробів - це золото. Сплави цього металу відмінно піддаються обробці, вони довговічні і міцні. Майстри ювелірного справи а також магазин ювелирных изделий сьогодні пропонують для кожної представниці жіночої статі найрізноманітніші прикраси: від класичних до найбільш складних дизайнерських.

Одним з популярних ювелірних аксесуарів для дам є браслет. Фахівці інтернет-магазину https://aurum.in.ua/ підкреслюють, що саме в такому оздобленні розкривається вся краса золота, саме тому купити браслет із золота так хоче практично кожна дівчина.

Якими бувають браслети із золота?

Серед усього асортименту ювелірних крамниць можна знайти такі варіанти браслетів:

  1. Пружні. Це число жіночий варіант, який представляє собою розрізану змійку або ж кільце. Дуже добре виглядає під коктейльні сукні, а також для світських раутів і вечірок.
  2. Тонкі обручі. Це теж більш жіночий варіант, який робить весь образ більш романтичним і елегантним. До слова, такі аксесуари можна надягати на руку одночасно кілька штук.
  3. У вигляді ланцюжків, які не жорсткі. Такі варіанти є як для жінок, так і для чоловіків. Між ланок часом буває вставка емалі, ланок іншого відтінку золота, перлів або дорогоцінного каміння. Це найкращий варіант для щоденного використання.
  4. Широкі браслети з підвісками і обручі. Так, можна вибрати варіант для будь-яких цілей і побажань.

Які типи плетінь найпоширеніші?

Є різні типи плетінь виробів з дорогоцінних металів. Найпопулярніше серед них - якірне. Воно універсальне для жіночих, дитячих і чоловічих виробів, вважається найміцнішим. Для здійснення таких плетінь виробляються золоті ланки будь-якої форми, але головне, щоб вони були однаковими, а після сплітаються воєдино один з іншим під кутом в дев'яносто градусів, утворюючи ланцюг.

Серед інших плетінь можна виділити:

Бісмарк. В цьому випадку ланки будуть перебувати на маленькій відстані одна від одної, роблячи виріб максимально міцним. Оскільки порвати його практично неможливо, найчастіше браслет з цим плетінням вибирається для дітей.
Панцирне. У ньому ланки будуть знаходити в одній площині, що зовні нагадує кольчугу або панцир. У підсумку, весь виріб виходить надійним і гладким. Окремо можна виділити підвид даного плетіння - Фігаро. У ньому ланки характеризуються різною формою, від чого прикраса виходить досить важкою.
Лисячий хвіст. Це плетіння актуально для чоловічих браслетів, оскільки воно більш брутальне, ніж всі попередні.
Кардинал. Має витончений і навіть повітряний вигляд. Дуже добре поєднується разом з невеликими кулонами.

Фахівці інтернет-магазину рекомендують для повсякденного життя вибирати прикраси в класичному виконанні, а ось під особливі випадки і урочисті заходи - дорогі, шикарні моделі, можна з камінням або незвичайними дизайнами.

І пам'ятайте, така прикраса буде мати гарний вигляд на оголеній руці, а ось якщо є довгий рукав, носіння прикраси вважається моветоном.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь