Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги розумних годинників

Смарт-годинник виглядає як звичайний годинник, при цьому такі годинники додатково оснащені функціоналом звичайного смартфона. Розумні годинники синхронізуються з вашим телефоном. З його допомогою ви можете відповідати на дзвінки, читати повідомлення та електронні листи. Можна розплатитися за покупки в магазинах не маючи при собі карти. Він може знайти вам потрібний маршрут руху і допоможе не збитися зі шляху. Для тих, хто піклується про своє здоров'я - смарт-годинник допоможе в підрахунку кілокалорій, відслідкує ваш пульс і кількість пройдених кроків.

Природно, що кожен гаджет має свої плюси і мінуси. Тому, перш ніж придбати розумний годинник, варто дізнатися про нього докладніше.

Варто зазначити, що смарт годинники мають кілька значних переваг:

  1. Зручність у використанні. Завдяки синхронізації зі смартфоном, багато дій можна здійснювати без необхідності діставати телефон з кишені або сумки. Це вивільняє руки і знижує можливість падіння телефону в поспіху.
  2. Швидкий пошук втраченого телефону на великій території. Часто трапляється, що в поспіху поклали кудись свій телефон, і в цей момент вас хтось відволік. При поверненні буває складно пригадати місцезнаходження телефону. Смарт-годинник видасть специфічний звук, коли буде знаходитися недалеко від телефону.
    Дзвінки при розрядженому телефоні. Якщо телефон остаточно розрядився, і немає можливості швидкої підзарядки, на допомогу прийде розумний годинник. З нього можна зробити будь-який дзвінок. Ця корисна функція може виручити в екстрених ситуаціях.
  3. Турбота про здоров'я. Пристрій уміє рахувати калорії, відстежувати пульс, контролювати кількість випитої води, і пройдену вами відстань. Нагадає про важливі деталі: проведенні тренування або про необхідність початку пробіжки.
  4. Функція навігатора. Не у всіх є в смартфоні навігатор. Смарт-годинник і тут вам допоможе. Ви можете задати потрібний маршрут, він відслідкує точку вашого перебування та запропонує найкоротший шлях до фінальної точки.
  5. Медіа-можливості при відсутності телефону під рукою. Ви можете спокійно завантажувати додатки, робити фотографії, знімати відео і робити аудіозаписи, незважаючи на відсутність в даний момент телефону.
  6. Міцність і компактність. Щоб не пошкодити свій смартфон на активному відпочинку - можна цілком обійтися смарт-годинником. Він повністю замінить телефон. А так як такий годинник закріплено на руці, то втратити або розбити ви не зможете.
  7. Батьківський контроль. Смарт-годинник дозволяє контролювати місце розташування ваших дітей, так само, як і телефон. Ось тільки телефон дитина може втратити або розбити, а годинник кріпиться на руку. Втратити його при цьому набагато складніше.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь