Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи вигідна покупка квартири в розстрочку?

Придбання власного житла - це мрія багатьох людей, але для того, щоб її здійснити, часто доводиться витратити дуже багато часу, сил і звичайно ж грошей. Для того щоб мрія стала ближче, ринок нерухомості перебуває в постійному русі, здавалося б, зовсім недавно введена іпотека, скоро відсвяткує двадцятиріччя, вона, природно допомогла багатьом обзавестися житлом, але якими жертвами? Люди по кілька десятиліть відмовляють собі багато в чому, і все для того щоб вчасно здійснювати платежі. Кредит на квартиру так само нелегко отримати, як й іпотеку. Потрібно зібрати пристойну кількість документів, але і після цього довгоочікуване схвалення не гарантоване. Сьогодні пропонується альтернативне рішення - це оформлення безпроцентної розстрочки. Для багатьох людей саме цей варіант став справжнім порятунком в нелегкій справі придбання своєї житлової лоплощі.

Переваги покупки квартири в розстрочку

Розстрочка - це  придбання нерухомості шляхом внесення спочатку більшої частини вартості квартири, при цьому залишок, як правило, розподіляється на невеликий період часу. Для пересічного покупця це в першу чергу означає більш короткий період часу, за який житло в ЖК «АКАДЕМ-КВАРТАЛ» стає повністю власним. Розстрочка може бути зовсім короткою, від 3-6 місяців, або ж довгостроковою, від 3-5 років. Квартира в розстрочку так само не вимагає великої кількості документів, для її оформлення достатньо паспорта і договору.

Так само дуже важлива перевага перед іншими видами покупки квартири, це відсутність переплат. Видаючи кредит на придбання житла, банк мало піклуватися про вигоду свого клієнта, саме тому відсотки бувають невиправдано високими. За роки користування кредитом сума може збільшитися в кілька разів, що негативно позначиться на будь-якому бюджеті.

Тому основними перевагами розстрочки можна вважати:

  1. стислі терміни;
  2. мінімальний комплект документів;
  3. відсутність переплат.

Перш ніж зважитися на покупку квартири в розстрочку і укласти договір, потрібно якомога дізнатися все про забудовника. Для цього існують спеціальні сайти в інтернеті, також можна звернутися в перевірене агентство з нерухомості. Важливо, щоб і агентство було перевіреним, мало багаторічний досвід і хороші відгуки від задоволених клієнтів.

Звичайно, покупка квартири в розстрочку - це не просто. Вона потребує часу і сил, але в підсумку все це веде до виконання мрії, до придбання власного житла.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь