Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати побутівку

Якщо на дачі ви проводите виключно вихідні, великий будинок можна і не будувати. В цьому випадку можна обмежитися звичайною побутівкою, в якій при бажанні можна і заночувати. Така швидкомонтованих металевих конструкцій заощадить вам купу грошей, та й часу.

До речі побутівки будуть зручні і корисні не тільки звичайним дачникам, а й будівельникам, які можуть економити на відрядження, перевозячи за собою мобільні містечка, надійність і комфорт і яких вже ні у кого не викликає сумніву. Придбати якісні та надійні строительные бытовки можна за посиланням.

Що можна отримати від побутівки

Точніше щоб Ви могли отримати від Вашої ідеальної побутівки. Візьміть аркуш паперу і ручку. Нижче перелік вимог - виписуйте, що важливо для Вас, якщо щось не критично - пропускайте. Після того, як дочитаєте до кінця, Ви самі зрозумієте, що там написати:

  1. мобільність (переміщення з об'єкта на об'єкт);
  2. зовнішній вигляд;
  3. захищеність;
  4. які стіни (сендвіч-панелі, метал, дерево);
  5. конструкція даху (плоска або двосхилий);
  6. комплектація (електропроводка, душ, туалет, комплектація лазні, ваш варіант);
  7. розмір (є чіткі обмеження або влаштують базові варіанти);
  8. планування (розмір і кількість кімнат, дверей, вікон);
  9. матеріали для оздоблення стін і підлоги (ДВП, вагонка, дошка, Ваш варіант);
  10. ступінь утеплення (залежить від того в яких температурних режимах буде експлуатуватися);
  11. сертифікація;
  12. бюджет.

Такий критерій, як надійність, навіть не озвучуємо, так як він є обов'язковим.

Мобільність

Цей пункт важливий для будівельних компаній, які перевозять битовки з об'єкта на об'єкт. Якщо це про Вас - в позиції матеріали відзначаємо - конструкція посилена металевими швелерами і куточками від 90 мм. Додаткове посилення каркаса для дачних побутівок не потрібно, так як їх, як правило, використовують стаціонарно. Навіщо переплачувати за посилення? Для створення модульних будівель з декількох побутівок, які також можуть бути мобільними, використовуються блок контейнери. Їх конструкція дозволяє знімати стінку для об'єднання модулів.

Зовнішній вигляд

Ця історія про дачників. Якщо є вимоги до зовнішнього вигляду - замовляють побутівки з верандою і ганком - та й такі є. Відразу відзначте в розділі матеріали, внутрішня і зовнішня обробка - дерево або вагонка, погодьтеся, таке оформлення виглядає затишніше.

Захищеність

Для побутівок, які не залишаються без нагляду, наприклад, пост охорони, антивандальне зміцнення дверей і металеві решітки на вікнах малозначима опція. Дачникам і власникам маленьких складів, шиномонтажей або магазинів краще доплатити, щоб спати спокійно.

Конструкція даху

Плоский дах ідеальний для побутівок під модульні будівлі. У двосхилого свої переваги - волога не накопичується, немає ризику підтікання. Але, в кінцевому рахунку, все залежить від якості збірки.

Комплектація побутівки

При покупці конструкції в якості тимчасового житла наявність електропроводки, обладнання душа і туалету підвищують рівень комфорту. А якщо ще до цього додати і вікна з подвійним склінням - будівництво повноцінного будинку можна відкласти. Залежно від призначення виділяємо ступінь комплектації. Наприклад, для складу, навіть проводка не потрібна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь