Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Крафт-пакети - сфера використання

Останнім часом паперові пакети набули неабиякої популярності в пакувальної промисловості не тільки тому, що вони є екологічно чистим варіантом. Паперові пакети багаторазового використання, дають бренду більшу видимість і не потрапляють на звалище, а часто зберігаються покупця. Біорозкладані і придатні для повторного використання паперові пакети дозволяють брендам показати, що вони піклуються про планету.

Вони бувають різних форм і розмірів. Кожен з них має своє унікальне призначення, з чим і пов'язані особливості дизайну, розміру і форми. Ось деякі з поширених типів паперових пакетів.

Крафт-паперові пакети

Це одна з найпоширеніших упаковок, які можна зустріти як в магазині одягу, так і в продуктовому. Більшість універмагів і продуктових магазинів використовують їх. Вони зроблені з простої коричневої крафт-паперу і часто поставляються зі вставкою знизу, яка посилена іншим аркушем паперу. Пакети з крафт-паперу, замовити які можна на сайті https://paketov.net.ua/kraft-pakety/, не надто довговічні. Проте, можна використовувати їх пару раз, перш ніж утилізувати. Крім того, їх можна дуже легко переробляти.

Незважаючи на свою простоту, популярні в якості упаковки подарунків, навіть дуже дорогих.

SOS Bags

Сумки SOS або сумки Stand-on-Shelf дуже схожі на крафтового аналоги за своєю конструкцією. Проте, ці сумки міцніші і поставляються з верхньої ручкою. Сумки SOS широко використовуються для перевезення упакованих продуктів і напоїв. Вони досить поширені серед дітей і офісних працівників для того, як упаковки ланчу.

Пакети SOS бувають різних кольорів. Тому вони також є хорошим пакувальним рішенням для подарунків.

Паперові пакети з затискачем знизу

Схожі на конверти. У них є конічний кінець, а інша сторона залишається відкритою. Ці пакети зазвичай використовуються в пекарні. Пакети з затискним дном також мають внутрішню жиронепроникним підкладку, що робить їх ідеальним рішенням для упаковки сухих харчових продуктів. Бувають з віконцем або "глухі".

Пакети для товарів

Це високоякісні паперові пакети. Навіть деякі інтернет-магазини використовують товарні пакети для доставки товарів. Вони представлені в найширшому дизайні, відрізняються щільністю і розмірами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь